21.4 C
Pals
Dissabte, 13 abril 2024
- Publicitat -

Sant Feliu convertirà alguns trams de l’avinguda de Catalunya en carrils de sentit únic

Les obres estan programades del 14 al 18 de desembre d'aquest 2020

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols modificara l’avinguda de Catalunya, en concret el tram que va des de la rotonda dels Mossos d’Esquadra fins al carrer de Joan Camisó, passarà a ser d’un únic sentit. La via en qüestió és a dia d’avui de doble sentit, però el consistori ha planificat uns treballs per a mitjans de desembre perquè la circulació sigui només de baixada, en sentit mar. L’acció se centra a garantir i millorar la seguretat d’aquesta artèria viària de Vilartagues.

IMG 20201113 083610 1-min

L’objectiu del projecte és aconseguir un trànsit fluid i evitar problemes de pas, principalment a l’altura de la plaça dels Drets Humans, que és la zona on amb freqüència es generen dificultats d’aquest tipus especialment quan hi circulen de manera simultània vehicles d’amplada considerable, com busos o camions. A més, les obres implicaran la creació de fins a 20 noves places d’estacionament gratuït en aquest mateix tram de l’avinguda de Catalunya, entre el carrer Canigó i el carrer de Joan Camisó.

 

Aquest increment en el nombre d’aparcaments, de retruc, previndrà d’infraccions per estacionaments en doble fila. Així mateix, els accessos a guals i les places reservades per a persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda es mantindran com fins ara.

vasosvacios

El consistori ja s’ha adreçat als representants veïnals de la zona per a informar-los d’aquest arranjament circulatori, i en breu s’endegarà una campanya informativa per a tots els residents del sector. Els treballs estan programats del 14 al 18 de desembre de 2020, període durant el qual estarà prohibit estacionar en aquest ramal de la via. La circulació en sentit baixada, en canvi, sí que estarà permesa (llevat de moments puntuals). L’obertura total de l’avinguda ja modificada i amb els 20 nous aparcaments està prevista per al mateix 18 de desembre.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Una nova avaria al camí de Castell d’Empordà de la Bisbal provoca una fuita d’aigua

Agbar apunta que es tracta d’una “fuita important”, però encara no saben quina és l’afectació que ha pogut tenir.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -