6.2 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

Els Amics de les Arts enlluernen Begur en una nit màgica

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Era una nit molt esperada pels meteoròlegs amb l’esperada Lluna de Sang, però en un indret del Baix Empordà, l’espera era per veure Els Amics de les Arts al Festival de Begur. Al Pati de les Escoles Velles el grup català tocava en un entorn íntim amb un públic fidel a l’estil dels músics. Entre els assistents s’hi trobaven grans fans que es coneixien fins i tot les cançons de la maqueta dels Amics.

En un concert que es va allargar gairebé dues hores, des de les 22:30 h, el grup català aprofitava l’espai reduït per poder interactuar amb el públic. Des de la proposta d’en Joan Enric Barceló de crear un grup de WhatsApp amb diferents assistents fins al “Swish-Swish” d’en Ferran Piqué complementat pels nens més petits de la primera fila.

Els Amics de les Arts al Festival de Begur | Imatge de Gerard Escaich
Els Amics de les Arts al Festival de Begur | Imatge de Gerard Escaich

El concert però tenia un altre incentiu, no només els Amics de les Arts van aparèixer al Pati de les Escoles Velles, sinó també els últims instants de la Lluna de Sang. En aquell moment, els músics van apropar-se tots en una punta de l’escenari per veure, i després criticar en toc humorístic, l’eclipsi lunar. Cal destacar però que ja feia estona que es veia la Lluna de Sang i que no va ser fins al final de l’eclipsi quan el grup va aprofitar per veure el fenomen.

Al llarg del concert es van poder escoltar alguns dels temes més coneguts com ”El Seu Gran Hit”, “Jean-Luc”, “L’Home Que Treballa Fent de Gos”, “Les coses” o “L’home que dobla en Bruce Willis”.

Minuts abans de l’espectacle, Ràdio Capital va entrevistar el grup de música en una conversa distesa que podeu veure a continuació:

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -