23.5 C
Pals
Dijous, 30 juny 2022
- Publicitat -

Els camins de Mont-ras s’arranjaran per tenir cunetes

Es faran arranjaments a cinc camins vora el poble, com el de Fitor o el de Torre Simona

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Mont-ras té obert el procés d’anunci de licitació per arranjar camins de titularitat municipal. Concretament, es tracta de posar cunetes a cinc trams de camins públics que connecten diversos nuclis de població. Aquests cinc trams esmentats tenen la següent ubicació :

  • Tram de camí de Fitor i d’accés a la Pedrera Morena (Parc Urbà)
  • Tram de Camí que surt de l’anterior (1) i va en direcció Nord –sud cap a Can Joanola .
  • Tram de Camí perimetral a la Torre Simona per la seva banda Nord .
  • Tram de Camí de Can Taularet i continuació amb un tram de camí de Canyelles .
  • Tram de camí que s’inicia davant de Can Sannen i va cap a la riera de Fitor .

L’actuació prevista tractarà de fer una neteja de les cunetes actuals d’aquests camins, un refinat de terres i un formigonat d’aquestes per aconseguir una estabilització de la cuneta pel pas de les aigües plujanes. En els trams de camins en que actualment algunes cunetes tenen poca fondària a part de la neteja i refinat de terres, caldrà fer excavació de terres per augmentar la fondària de les cunetes.

Aquesta actuació preveu la canalització lateral de les aigües plujanes de tots aquests camins esmentats a base de cuneta de formigó que facilitarà el posterior manteniment de la neteja d’aquestes i evitarà el col·lapse d’aquestes cunetes degut a plantes i matolls que hi ha en l’actualitat . La millor canalització de les aigües plujanes fa que els camins es deteriorin menys i calgui menys manteniment .

L’alcalde de Mont-ras, Carles Salgas, ha dit a Ràdio Capital que “aquesta obra serà per fer unes cunetes a diferents camins del poble, aquesta obra està subvencionat amb 26000.00”

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Anna Portomeñe: “En aquesta 2ª edició del Festival Salat hem buscat una programació de comèdia més transversal”

A Ràdio Capital hem pogut parlar amb la directora del Festival Salat de Sant Feliu de Guíxols ( que es celebra a partir de l'1 de juliol, i que durant 3 dies omplirà la vila baixempordanesa de tot tipus d'espectacles humorístics)
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -