24.3 C
Pals
Divendres, Setembre 20, 2019
  • Notícies

Begur convertirà dues zones d’aparcament en parcs urbans

L'actuació a la Plaça del Carme acabarà d'aquí a un mes i la del carrer Sant Pere començarà a l'octubre

El més llegit

Ciutadans Torroella de Montgrí demana la dimissió del regidor de la CUP per “amenaçar” el Cos de Policia Nacional a través de twitter

El cupaire ha demanat disculpes a través de les xarxes socials destacant que la seva intenció no era "ofendre ni ferir sensibilitats"

Turisme, allò que fan els altres.

Un estiu més hem llegit i escoltat com desenfeinats experts en no res, doctorats en la teoria de la conspiració, han pontificat sobre la malignitat de l’activitat turística a la Costa Brava.

Estudiants d’ESO de Sant Feliu inicien una campanya de plantar arbres

Vendran bosses de cotó reciclat per recaptar diners

Presentació de “Parant Taula” al Terracotta Museu de la Bisbal

La iniciativa uneix 20 ceramistes de la Bisbal amb els restaurants del col·lectiu Cuina de l’Empordanet i és un interessant maridatge entre la ceràmica de la Bisbal i la cuina del Baix Empordà

Segueixen els moviments polítics a l’entorn del servei d’abastament d’aigua potable de la Bisbal

L'Assemblea de la Cup ha ratificat el seu compromís amb la municipalització del servei d'abastament d'aigua potable de La Bisbal i el PSC bisbalenc ha presentat una moció que insta a la resta de grups a decidir sobre el tipus de gestió del servei

La Plaça del Carme i la plaça del Carrer Sant Pere, espais utilitzats com a aparcament, es convertiran en parcs urbans degut a la gran densitat urbana del nucli antic de Begur, tal i com s’ha informat des de l’Ajuntament. El regidor d’urbanisme, Joan Manel Loureiro, ha dit que ho veuen “necessari” i que es perdran una dotzena de places d’aparcament però que són recuperables.

De totes maneres, a la plaça del Carme s’hi mantindrà una petita zona d’aparcament pavimentat. Aquesta actuació té un termini d’un mes i va iniciar-se la setmana passada. El parc tindrà un paviment de sauló i una rampa d’accés. S’instal·laran punts de llum i el drenatge de les aigües pluvials. Aquesta actuació té un pressupost de 40.697€ i serà executada per l’empresa Rubau Tarrés SAU.

La reurbanització de la plaça del carrer Sant Pere de Begur començarà a mitjans d’octubre per no afectar la temporada turística i tindrà un termini de 4 mesos. En aquest cas, s’eliminarà el mur perimetral que hi ha actualment i es crearà una terrasa, dos espais verds amb arbres i gespa i un espai de jocs per a nens amb una base de sauló, entre d’altres coses. Aquesta actuació té un pressupost de 341.857€ i serà executada per l’empresa Tecyr Construcciones y Reparaciones S.A.

 

Últimes notícies

Ràdio Capital comença temporada amb moltes novetats

Amb el final de l'estiu Ràdio Capital presenta una nova temporada amb força novetats a la seva graella radiofònica i als canals digitals de l'emissora. A partir del dilluns 23 a les vuit del matí, torna el Supermatí. L'informatiu radiofònic de referència a la comarca incorpora noves seccions que se sumen als espais dedicats al medi ambient, la literatura, la tecnologia, les sèries i la ciència. I com cada dia, Dani Cortés i Gerard Escaich alternaran la conducció de l'informatiu, elaborat des de la redacció de l'emissora, amb Manel Magrinyà, Maria Monteis, Alba Legide, Eugenia Güell, Pedro Ruiz, Pau Punseti i Judith Saez.
audio

What Can I do about it?

Un company advocat anglès amb discapacitat, John Horan, en una presentació seva sobre la participació de les persones amb discapacitat en els procediments judicials, ha descrit la seva lluita pels drets de les persones amb discapacitat com una lluita constant, decebedora a vegades.

Cap de setmana inestable. Dissabte hi ha perill de fortes tempestes

Divendres el temps comença a canviar amb cel variable i més nuvolositat al final del dia. Dissabte serà una jornada plujosa, on les tempestes poden ser intenses, i diumenge el pas d'un front portarà una devallada del termòmetre amb temps insegur.
audio

Ningú no és perfecte – 19 setembre 2019

Aquesta setmana al programa de cinema i sèries d'ha parlat de Stranger Things! Si t'ho has perdut ho pots escoltar al nostre web!

Ciutadans Torroella de Montgrí demana la dimissió del regidor de la CUP per “amenaçar” el Cos de Policia Nacional a través de twitter

El cupaire ha demanat disculpes a través de les xarxes socials destacant que la seva intenció no era "ofendre ni ferir sensibilitats"

Més notícies