28.4 C
Pals
Dimecres, 16 juny 2021
- Publicitat -

Begur convertirà dues zones d’aparcament en parcs urbans

L'actuació a la Plaça del Carme acabarà d'aquí a un mes i la del carrer Sant Pere començarà a l'octubre

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La Plaça del Carme i la plaça del Carrer Sant Pere, espais utilitzats com a aparcament, es convertiran en parcs urbans degut a la gran densitat urbana del nucli antic de Begur, tal i com s’ha informat des de l’Ajuntament. El regidor d’urbanisme, Joan Manel Loureiro, ha dit que ho veuen “necessari” i que es perdran una dotzena de places d’aparcament però que són recuperables.

De totes maneres, a la plaça del Carme s’hi mantindrà una petita zona d’aparcament pavimentat. Aquesta actuació té un termini d’un mes i va iniciar-se la setmana passada. El parc tindrà un paviment de sauló i una rampa d’accés. S’instal·laran punts de llum i el drenatge de les aigües pluvials. Aquesta actuació té un pressupost de 40.697€ i serà executada per l’empresa Rubau Tarrés SAU.

La reurbanització de la plaça del carrer Sant Pere de Begur començarà a mitjans d’octubre per no afectar la temporada turística i tindrà un termini de 4 mesos. En aquest cas, s’eliminarà el mur perimetral que hi ha actualment i es crearà una terrasa, dos espais verds amb arbres i gespa i un espai de jocs per a nens amb una base de sauló, entre d’altres coses. Aquesta actuació té un pressupost de 341.857€ i serà executada per l’empresa Tecyr Construcciones y Reparaciones S.A.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -