24.8 C
Pals
Dimecres, 27 setembre 2023
- Publicitat -

Ja se saben les 5 primeres persones de la llista de la CUP Sant Joan-Palamós

Demà es completarà la llista en una Assamblea Oberta al local del carrer Josep Casanoves

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Roser Huete, Joan Bohigas, Dani Leiva, Lídia Lara i Alexandre Weltz seran els cinc primers candidats i candidates que aniran a les municipals del maig Sant Joan-Palamós com a representants de la CUP. La resta de candidats es donaran a conèixer demà a les 9 del vespre al seu local del carrer Josep Casanoves, on s’hi farà una Assamblea popular en la que també es presentaran els eixos principals del programa electoral.

Pel que fa a Roser Huete, és tècnica en cures d’infermeria i de farmàcia i membre de l’assamblea local des de 2014 i és activista social i laboral i afiliada a la Intersindical-CSC, entre d’altres coses. Joan Bohigas, també la llista, és Agent Rural i regidor a l’oposició de Palamós desde 2015 i compromès amb l’assamblea local de la CUP des del 2014. Pel que fa a Dani Leiva, és militant de la CUP, membre del CDR i tècnic superior en Desenvolupament d’Aplicacions Informàtiques, entre d’altres. Lídia Lara és psicopedagoga i diplomada en Educació Social, i des del 2012 és militant i membre de l’assamblea local de la CUP. Alexander Welt és agent cívic, llicenciat en antropologia social i cultural i activista pel dret a l’habitatge. És guia turístic i escriptor del llibre “L’Abans de Palamós”.

El programa de la Candidatura d’Unió Popular vol la ruptura amb l’Estat espanyol i és anticapitalista, feminista, compromès amb el mediambient i que defensa les polítiques econòmiques i socials al servei de les persones.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Cambra de la Propietat Urbana de Girona inaugura una nova oficina a Palamós

Amb aquesta ja són sis les oficines que l'entitat té repartides pel territori gironí.
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -