Susanna Casademont és la nova presidenta d’ACOPA. L’Agrupació de comerciants de Palafrugell va celebrar aquest dijous eleccions per escollir la nova Junta Directiva, en les que va vèncer la candidatura de Casademont davant la de l’arquitecte Josep Ferrés. Serà l’encarregada de dirigir el procés de refundació de l’ACOPA després de la davallada de socis.

Susanna Casademont va destacar la importància que “l’associació sigui plural, agrupant tota classe de sectors, i també constructiva. Estem oberts a escoltar idees i projectes de tothom i de qualsevol associat”, va dir.

Vol que l’ACOPA tingui un nou gerent, que se signi un nou conveni amb l’Ajuntament, i fer una campanya per aconseguir nous socis, acords amb entitats bancàries i zones d’aparcament.

Aposten per crear una nova marca, impulsar una nova marca i actuar sobre els locals buits.

La candidatura guanyadora, ‘Nova associació’, està encapçalada per Susanna Casademont (Calçats Xics), presidenta; Sandra Salabert (El Bressol), vicepresidenta; Albert Parals (Kidstxalla), tresorer; i Sílvia Corbí (Corbí Electrodomèstics), secretària; i com a vocals: Anna Pellicer (Hotel Tamariu), Susan Pellicer (Hotel Tamariu), Maribel Camacho (Esos Pelos), Eli Romero (Niro Grup), Daniella Artigas (El Rebost de Ca l’Artigas) i David Font (D+Font Comunicació Creativa).

La nova directiva és un pas més en la renovació d’ACOPA després de la davallada de socis. Els darrers mesos l’agrupació ha engegat un procés de refundació. S’ha obert l’opció d’entrar a nous socis amb dret a vot que encara no paguen quotes. Això ha fet que en pocs dies ¡, el número d’integrants hagi superat el centenar.