15.3 C
Pals
Dimarts, 30 maig 2023
- Publicitat -

Els estudiants vesteixen d’art els aparadors de Sant Feliu de Guíxols

L’alumnat de batxillerat artístic de la ciutat, en col·laboració amb l’associació cultural Aleph, engalanarà 51 aparadors d’establiments comercials

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’alumnat de batxillerat artístic de Sant Feliu de Guíxols, en col·laboració amb l’associació cultural Aleph, engalanarà 51 aparadors d’establiments comercials del municipi amb les seves obres de pintura, dibuix, fotografia i escultura.

Aquesta iniciativa vol ser una aportació al dia Internacional de l’Art que es commemora el diumenge dia 15. Les obres, realitzades per una seixantena de noies i nois que estudien l’institut Sant Elm, estaran exposades fins al dia de Sant Jordi, i es poden admirar entorn de la Rambla Vidal, la Rambla del Portalet i la Rambla de la Generalitat, les zones més comercials de la ciutat.

Aquesta intervenció artística es correspon amb un dels objectius d’Aleph: “activar la participació del jovent, estimulant la seva concurrència a partir de grups de treball específics i organitzant actuacions extracurriculars”. La idea de l’activitat és arribar a tothom, tant a la gent que passeja diàriament anant a comprar una barra de pa com a aquella que està acostumada a anar a veure exposicions. 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

091 – 29 de maig amb Lluís Puig

Lluís Puig, alcalde de Palamós, ens ha visitat avui al 091. L'hem fet parlar a cor obert. Se n'ha...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -