24.7 C
Pals
Dissabte, 30 setembre 2023
- Publicitat -

Begur repartirà aquest diumenge mascaretes infantils

El repartiment el faran les AMPA de l’Escola Doctor Arruga i de l’Escola Olivar Vell per franges d’edat, per centre i per hores

Martí Saguer
Martí Saguerhttp://www.martiproduccions.com
Informàtic i apassionat de la ràdio. Em podeu escoltar totes les tardes a la Fòrmula Capital i al Supermatí donant la previsió meteorològica.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les famílies dels nens i nenes empadronats a Begur podran recollir aquest diumenge 3 de gener una mascareta infantil als centres educatius.

El repartiment el faran les AMPA de l’Escola Doctor Arruga i de l’Escola Olivar Vell per franges d’edat, per centre i per hores. Cada nen podrà rebre gratuïtament una única mascareta i només en aquell centre on està matriculat i en l’horari marcat.

En el cas de l’Escola Doctor Arruga el repartiment del material es farà a l’exterior de l’entrada de consergeria. Per als alumnes de P3, P4 i P5, l’horari d’entrega de les mascaretes serà de 10 h a 11 h; per als de primer, segon i tercer de Primària, d’11 h a 12 h; i per als de quart, cinquè i sisè de Primària, de 12 h a 13 h.

En el cas de l’Escola Olivar Vell el repartiment del material es farà a l’entrada exterior del centre. Per als alumnes de P3, P4 i P5, l’horari d’entrega de les mascaretes serà de 10 h a 11 h; per als de primer, segon i tercer de Primària, d’11 h a 12 h; i per als de quart, cinquè i sisè de Primària, de 12 h a 13 h.

Finalment, l’Ajuntament també donaràmascaretes per a tots aquells infants menors de 12 anys empadronats a Begur o Esclanyà que no estiguin escolaritzats al municipi. En aquest cas, el repartiment es durà a terme el diumenge 3 de maig, de 10 h a 11 h, al pàrquing de l’Escola Doctor Arruga.

El pare, mare o tutor/a legal de cada infant serà l’encarregat de recollir la mascareta. En el cas que una mateixa família tingui més d’un fill/a matriculat al centre, les diferents mascaretes es podran adquirir en un mateix torn.

Les mascaretes de protecció de la Covid-19 que es repartiran aquest diumenge 3 de maig són mascaretes infantils cent per cent de cotó i de doble capa. Aquestes compten amb el Certificat UNE0065 i disposen de proteccions de filtratge de partícules de fins al 94%.

A més, estan esterilitzades per evitar la proliferació de bacteris i microorganismes, i són reutilitzables.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -