10 C
Pals
Dimecres, 14 abril 2021
- Publicitat -

Begur repartirà aquest diumenge mascaretes infantils

El repartiment el faran les AMPA de l’Escola Doctor Arruga i de l’Escola Olivar Vell per franges d’edat, per centre i per hores

El més llegit

Martí Saguer
Martí Saguerhttp://www.martiproduccions.com
Informàtic i apassionat de la ràdio. Em podeu escoltar totes les tardes a la Fòrmula Capital i al Supermatí donant la previsió meteorològica.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Les famílies dels nens i nenes empadronats a Begur podran recollir aquest diumenge 3 de gener una mascareta infantil als centres educatius.

El repartiment el faran les AMPA de l’Escola Doctor Arruga i de l’Escola Olivar Vell per franges d’edat, per centre i per hores. Cada nen podrà rebre gratuïtament una única mascareta i només en aquell centre on està matriculat i en l’horari marcat.

En el cas de l’Escola Doctor Arruga el repartiment del material es farà a l’exterior de l’entrada de consergeria. Per als alumnes de P3, P4 i P5, l’horari d’entrega de les mascaretes serà de 10 h a 11 h; per als de primer, segon i tercer de Primària, d’11 h a 12 h; i per als de quart, cinquè i sisè de Primària, de 12 h a 13 h.

En el cas de l’Escola Olivar Vell el repartiment del material es farà a l’entrada exterior del centre. Per als alumnes de P3, P4 i P5, l’horari d’entrega de les mascaretes serà de 10 h a 11 h; per als de primer, segon i tercer de Primària, d’11 h a 12 h; i per als de quart, cinquè i sisè de Primària, de 12 h a 13 h.

Finalment, l’Ajuntament també donaràmascaretes per a tots aquells infants menors de 12 anys empadronats a Begur o Esclanyà que no estiguin escolaritzats al municipi. En aquest cas, el repartiment es durà a terme el diumenge 3 de maig, de 10 h a 11 h, al pàrquing de l’Escola Doctor Arruga.

El pare, mare o tutor/a legal de cada infant serà l’encarregat de recollir la mascareta. En el cas que una mateixa família tingui més d’un fill/a matriculat al centre, les diferents mascaretes es podran adquirir en un mateix torn.

Les mascaretes de protecció de la Covid-19 que es repartiran aquest diumenge 3 de maig són mascaretes infantils cent per cent de cotó i de doble capa. Aquestes compten amb el Certificat UNE0065 i disposen de proteccions de filtratge de partícules de fins al 94%.

A més, estan esterilitzades per evitar la proliferació de bacteris i microorganismes, i són reutilitzables.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

The Black Keys anuncien el seu nou disc “Delta Kream”

The Black Keys han donat una alegria els seus seguidors amb l’anunci de la publicació d’un nou disc “Delta Kream” que serà un homenatge a la música que ha influenciat al grup al llarg de la vida. El disc estarà disponible en format físic i en digital el dia 14 de maig i presentarà versions…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -