10.9 C
Pals
Dimecres, 21 abril 2021
- Publicitat -

Els nous salaris dels treballadors de l’Ajuntament de Torroella s’aproven

La nova relació també comptarà amb un increment que es va acordar entre treballadors i el consistori a finals d'abril

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La reclamació persistent del Comitè d’Empresa i de la Junta de Personal de Torroella de Montgrí han donat els seus fruits. Aquesta setmana, l’Ajuntament ha aprovat la nova Relació i Valoració dels Llocs de Treball del consistori. A partir d’ara es podrà conèixer les funcions específiques de cada lloc de treball.

La nova relació també permetrà potenciar la carrera professional, consolidar el complement de destí, establir els requisits d’accés i fixar les retribucions amb claredat i igualtat de condicions. Fins ara els salaris dels treballadors es fixaven anualment de manera desordenada.

L’aprovació però arriba després de mesos de conflicte laboral entre l’Ajuntament i els treballadors. Aquests últims reclamaven, fa uns mesos, un augment d’1,92 euros per cada punt mentre que l’Ajuntament només va cedir augmentar la retribució només 1,65 euros. Lluny però dels 1,54 euros per cada punt que el consistori volia incrementar en un principi.

Que els salaris hagin pujat significa que l’Ajuntament de Torroella haurà d’incrementar la despesa en personal fins a 300.000 euros més en un termini de tres anys. Tot i això, en aquell moment Roser Font, regidora de recursos humans expressava satisfacció en declaracions a Ràdio Capital.

La nova Relació i Valoració dels Llocs de Treball s’ha creat amb l’assessorament d’una empresa externa per donar més seguretat jurídica als treballadors municipals. Aquesta relació s’ha aprovat després d’un ple extraordinari celebrat en les últimes setmanes.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Eduard de Ribot: “Ens sentim molt decebuts i lamentem el que han fet els sis ajuntaments amb el PDU”

Ribot ha remarcat que el posicionament dels ajuntaments sempre és en contra del PDU i que si el problema és un tema d'interpretació, "hi ha altres formes"
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -