Joan Loureiro en una imatge d'arxiu
Joan Loureiro en una imatge d'arxiu

L’actual alcalde de Begur, Joan Loureiro, tornarà a ser el candidat republicà a l’ajuntament del municipi. En motiu de les eleccions municipals de l’any 2019, l’assemblea de la secció local de Begur ha escollit l’actual batlle per tornar a liderar les llistes electorals.

El punt fort de la nova campanya de Joan Loureiro serà seguir portant a terme el projecte per a Begur i Esclanyà. Però sense deixar de banda que el país en sí també ha d’arribar al projecte republicà.

Durant els últims mesos a Begur s’ha vist com la seguretat ciutadana incrementava amb la instal·lació de càmeres de videovigilància. Una protecció que s’ha traslladat a les carreteres amb la implementació de radars de control de velocitat.

Una de les altres activitats de Loureiro aquests últims mesos ha estat la visita als polítics empresonats a les presons a Madrid. Com també les millores a l’entorn del Castell o les ajudes per als comerços que no tanquen quan s’acaba la temporada d’estiu.

Recentment a Begur s’han presentat els nous capgrossos. Ara s’està escollint quin serà el nom dels dos nous habitants de la vila després de la petició, per part del mateix Loureiro, als alumnes de l’Escola Doctor Arruga.