8.9 C
Pals
Divendres, 22 gener 2021

El nou radar de Begur ja està en marxa

L'aparell podrà funcionar de dia i de nit i pot detectar cotxes a 100 metres per cada banda

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

La Bisbal impulsa una campanya contra la presència d’excrements de gossos a la via pública

La presència d’excrements de gossos a la via pública de la Bisbal és una de les principals queixes ciutadanes. L’actitud insolidària dels propietaris que no recullen les defecacions dels seus gossos ja ha esdevingut un problema de convivència.
Dani Cortés Morés
Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de Begur i la seva policia municipal ja han començat a utilitzar el nou radar mòbil adquirit al gener. Ho fan en una campanya “de conscienciació” i, per això, el cotxe de la Policia és ben visible quan s’instal·la l’aparell. “L’objectiu no és sancionar, sinó dissuadir als conductors a anar més ràpids del que està permès”, ha explicat el consistori en un comunicat.

Tot i això, l’ajuntament informa que “no es descarta sancionar si l’excés de velocitat es considera desproporcionat”. Això serà així en una primera fase de prova. Un cop s’hagi finalitzat aquesta etapa, el radar ja començarà a sancionar tothom qui circuli més ràpid dels límits.

El radar es situarà als “punts més conflictius” i s’ha adquirit per “no haver de posar ressalts, que perjudiquen a tothom”, segons l’Ajuntament.

El radar té un sistema autònom i portàtil que combina la detecció de velocitat per làser, la imatge digital i l’arxiu de dades. Podrà funcionar de dia i de nit i pot detectar cotxes a 100 metres per cada banda.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies