18.1 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

Begur ofereix ajudes per modernitzar comerços que no tanquin fora de l’estiu

L'objectiu és ajudar a fer canvis a locals comercials i, alhora, reduir l'estacionalitat al municipi

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Begur impulsa una línia de subvencions per millorar i modernitzar de l’estructura dels establiments comercials de Begur. S’ha convocat un procediment perquè hi puguin concórrer els locals que hagin fet obres durant l’any passat i el primer trimestre d’enguany.

Hi haurà una partida dedicada aquest any de 10.000 euros. Aquest ajut s’afegeix al que ja s’ha donat aquest any a terrasses de bars i restaurants del nucli antic de Begur i les que es donen, des de fa temps, per a millores de façanes d’habitatges.

Un dels objectius és que els comerços no obrin només durant la temporada d’estiu. Per això, només hi podran optar els comerços que obrin un mínim de 9 mesos a l’any.

Es subvencionen millores de la imatge dels establiments comercials, com la retolació exterior, el disseny o la millora dels accessos. També les millores de la imatge interior dels establiments quan la reforma sigui integral, i la preservació dels comerços emblemàtics i restauració d’establiments històrics, de més de 50 anys d’antiguitat. Els ajuts poden oferir un màxim de 4.000 euros per establiment. La inversió mínima subvencionada haurà de ser de 2.000 euros.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Volem el turisme? Sí. Ens molesta el turisme? També

Bon dia, benvolguts oients de Ràdio Capital, avui el meu comentari és un comentari recurrent, podríem dir que des...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -