10.6 C
Pals
Divendres, 26 febrer 2021

Els pagesos, preocupats per les gelades d’aquesta setmana

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

L’alcalde de Palamós respon als ecologistes: el model actual del camí de ronda és l’únic possible

Es posarà sauló compactat en algun tram del camí i s'ha canviat una petita traça del camí que passava per l'aparcament de la Pineda d'en Gori, que desapareixerà.

Pescadors i científics aposten per tancar la pesca en 175 km2 del litoral gironí

Després de mesos de treball dels investigadors de l'ICATMAR amb els representants de les confraries de pescadors catalanes i les seves federacions, s’ha arribat a un consens per protegir totes les espècies de fons d’un total de 18 àrees del litoral català que en total representen més de 400 quilòmetres quadrats.
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Els pagesos es mostren preocupats pels efectes de les gelades i la pluja de la nit de dijous en conreus de fruita dolça i vinya. Hauria afectat diferents municipis del Baix Empordà, com Calonge.

Expliquen que ha vingut en un moment gens habitual, precedit de molta bonança i quan les plantes ja s’havien desenvolupat. Des d’Unió de Pagesos, asseguren que l’episodi de baixes temperatures ha afectat sobretot les plantes més joves i aquells conreus en zones més fondals.

El coordinador territorial de Girona d’Unió de Pagesos, Xavier Frigola, vaticina que les gelades tindran conseqüències en la producció.

El Baix Ter també va patir una gelada la setmana passada que va afectar els conreus de la zona.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Altres notícies