19.4 C
Pals
Dijous, 23 setembre 2021
- Publicitat -

Els palafrugellencs aproven la gestió de Juli Fernández, segons una enquesta del PSC

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

El PSC ha presentat aquest divendres els resultats d’una enquesta de valoració de la gestió de Juli Fernández com a alcalde i del seu govern. Segons el sondeig fet a 400 persones, el 80% aprova la gestió de Fernández al capdavant del govern municipal. L’enquesta es va fer entre el 3 i el 16 de maig, a partir que es va anunciar la moció de censura d’ERC i el PDeCAT per fer fora Juli Fernández de l’alcaldia. Els dos grups van registrar la moció de censura el 5 de maig. El 19 de maig es va celebrar el ple extraordinari que donar llum verda a la moció i en què el republicà Josep Piferrer va convertir-se en el nou alcalde de Palafrugell.

El grup municipal socialista sosté que les dades de l’enquesta demostren que la moció de censura d’ERC i el PDeCAT responia només a l’objectiu partidista d’aconseguir l’alcaldia i el poder, perquè els vilatans aproven la gestió de Juli Fernández com a alcalde. Segons el sondeig del PSC, el 39% de la ciutadania qualifica de bona o molt bona la gestió de Juli Fernández; un 40,5% l’aprova i només un 16,5 la considera dolenta. En aquets mateix sentit, el 52,7% dels votants d’ERC, un 58,3% dels del PDeCat aproven la gestió de Juli Fernández. Un 29,4% dels votants d’ERC i un 29,2% dels del PDeCat la consideren bona o molt bona. La valoració de l’equip de govern és també favorable al PSC. El 34,3% dels enquesta la troben bona o molt bona; el 39% l’aproven i només el 22,3 la suspenen. El 20,4% dels votants d’ERC qualifiquen de boma o molt bona l’acció de l’equip de govern i un 43,5 l’aproven. Entre els votants del PDeCat el 66,7% aproven l’equip de govern i el 25% li donen nota.

L’enquesta duta a terme pel grup municipal socialistes a 400 palafrugellencs i palafrugellenques també posa de manifest que el nivell de coneixement de Juli Fernández arriba al 97,8% i supera de molt el de Josep Piferrer (ERC, 65,3%), Albert Gómez (PDeCat 54%), Guillem Genover (Entesa 43,3%), Víctor Girbal (Ciutadans 65,5%) i Laura Galiana (PP 50,3%). Segons aquesta enquesta, Fernández és el polític local més valorat (5,8) per davant d’Albert Gómez (5,6), Josep Piferrer (5,5), Guillem GUinovart (5,3), Víctor Girbal (4) i Laura Galiana (2,9).

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Costa Brava, la demarcació costanera amb més morts per ofegament aquest estiu

De les nou víctimes, una va morir al litoral de Palamós.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -