19.1 C
Pals
Dilluns, 18 octubre 2021
- Publicitat -

Els Palamosins ja poden votar a partir de demà els projectes del pressupost participatiu

Hi ha set propostes finalistes, de les quals es podran votar un màxim de tres.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Des d’avui fins el 5 de setembre, els ciutadans de Palamós podran votar un màxim de tres del set projectes finalistes. Aquest procés té una dotació de 200.000 euros que s’invertiran en millores d’equipaments, infraestructures i espais públics del municipi, decidides per la ciutadania de Palamós. La votació es pot fer online a la plataforma participa.palamos.cat, o bé presencialment a les urnes que hi ha a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, la Biblioteca o a les Àrees de Joventut i Participació Ciutadana, al primer pis de les Galeries Carme. Hi poden participar les persones empadronades a Palamós majors de 16 anys.

Maria Puig, regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palamós, explica a Ràdio Palamós que el procés participatiu va començar el novembre de l’any passat amb una enquesta per conèixer l’opinió ciutadana en relació a les possibles opcions de millores a incloure en aquest capítol d’inversions. En una segona fase es van recollir les propostes que, després, s’han valorat a nivell tècnic. Completades les dues primeres fases, el passat mes de juliol, una trobada entre la ciutadania i personal tècnic va decidir quines de les 16 propostes seleccionades se sotmetrien a la votació final. I se’n escollir 7.

Les set propostes que es posen a votació final són l’adequació de l’àmbit del parc de l’Abreda, millorar el paviment del camí que va des de la fàbrica Nichirin fins al terme de Vall-llobrega i l’adequació de la plaça de Josep Sarquella per a nous usos. També es podrà escollir millorar les quatre places situades entre els carrers de Montaner Coris i Vincke, la implantació d’elements esportius i de joc als espais públics de Palamós, l’adequació del parc urbà del Molí de Vent i la millora o creació de parcs infantils. S’executaran les propostes més votades fins a exhaurir el pressupost que, recordem-ho, és de 200.000 euros.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El CH Palafrugell perd a Alcoi, tot i aguantar amb opcions fins a deu minuts del final

El Palafrugell va perdre ahir per 4-1 en la visita a Alcoi amb gol de Sergi Canet, que amb 12 gols ja és el màxim anotador de la competició, fet que no serveix per allunyar els seus companys d'equip dels últims llocs de la taula.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -