Torna el Nadal i, un any més, tornen els Pastorets de Pals. Ho faran amb la representació de l’obra La flor de Nadal, de Francesc A. Picas. La 39a edició dels Pastorets tindrà lloc els dies 6, 12 i 13 de gener al Pavelló Poliesportiu de Pals. Les tres funcions seran a les 18 h i la del dia 13 serà a teló obert per tal de veure també què hi ha darrere l’escenari.

Es tracta d’un espectacle que ja forma part de la història de Pals com a vila. Els Pastorets arriben així a una 39a edició. Això significa que són 39 anys de representacions, des de l’any 1979, amb més de dues generacions de palsencs implicades gràcies a l’esforç del grup dels Pastorets i l’Associació Cultural i Esportiva El Pedró.

Al mes de d’octubre, l’equip de Pastorets de Pals va iniciar les trobades i reunions prèvies de coordinació d’assajos i de proves de vestuari. L’espectacle inclourà efectes especials, d’il·luminació i sonorització, i comptarà amb veus i música interpretades en directe. Si voleu seguir tota l’actualitat del grup, ho podeu fer a les xarxes socials. Concretament, a Facebook i a Instagram.