11.4 C
Pals
Dimecres, 17 abril 2024
- Publicitat -

Els Premis E-TECH 2020 guardonen el projecte ENGINY-era i l’Ajuntament de Palafrugell

ENGINY-era ha guanyat el premi a la millor acció de màrqueting digital de les comarques gironines i l'Ajuntament de Palafrugell, el premi a la millor iniciativa tecnològica en l’àmbit de l’administració local per la seva aplicació per controlar l'aforament a les platges

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Els Premis E-TECH 2020 guardonen el projecte ENGINY-era i l'Ajuntament de Palafrugell
Loading
/

Els premis gironins E-TECH d’enguany han guardonat el projecte ENGINY-era i l’Ajuntament de Palafrugell. Els E-TECH són uns premis organitzats per l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona que volen reconèixer les millors iniciatives o projectes relacionats amb les noves tecnologies desenvolupats al llarg de l’any. 

El projecte ENGINY-ERA ha rebut el premi a la millor acció de màrqueting digital de les comarques gironines. ENGINY-era va ser fundat en plena pandèmia per Andrea González i Sílvia Planella. A través de diferents tallers en línia, té l’objectiu de trencar els estereotips de gènere que hi ha al voltant de les disciplines de Ciència, Tecnologia, Enginyeria, (Arquitectura) i Matemàtiques (STE(A)M). Així ho explica la seva cofundadora, Andrea González.

Andrea González també destaca que tenen l’avantatge de treballar des de Girona, i que això els permet apropar tallers d’altres llocs a la província. Afegeix que el territori és un dels seus “punts forts”, i que per això el premi E-TECH és tan significatiu pel projecte.

La cofundadora d’ENGINY-era explica que és molt important guanyar premis com els E-TECH, ja que els aporta visibilitat. Afirma que aquest és un element fonamental per aconseguir el seu objectiu d’arribar a nens, nenes i famílies, i eliminar els estereotips i les discriminacions de les disciplines STE(A)M.

Per una altra banda, l’Ajuntament de Palafrugell va rebre el premi a la millor iniciativa tecnològica en l’àmbit de l’administració local. El guardó va ser concedit a l’Ajuntament de Palafrugell per la creació de l’aplicació per controlar l’aforament de les platges, que es va posar en funcionament aquest passat estiu.  

Recordem que aquesta aplicació permetia limitar l’accés de la gent a les platges i informar als usuaris de l’aforament en temps real. El visitant podia consultar, abans d’anar a la platja, si aquesta estava oberta o tancada i així canviar de cala o platja segons l’aforament. L’objectiu era poder controlar que no se superés el nombre màxim de persones a les platges del municipi, amb l’ajuda d’un cos de 18 agents cívics. 

Podeu visualitzar l’entrega de premis completa aquí.

Fotografia: El president de la Diputació de Girona va intervenir en els Premis E-TECH 2020 i va anunciar el premi a la millor iniciativa en l’administració local a l’Ajuntament de Palafrugell. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El viatge de les paraules 2×09 – El triangle del corall

En aquest nou capítol del Viatge de les paraules recomanem alguns llibres per Sant Jordi. Ens hi ajuda la...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -