11.1 C
Pals
Dissabte, 6 març 2021

Els Premis E-TECH 2020 guardonen el projecte ENGINY-era i l’Ajuntament de Palafrugell

ENGINY-era ha guanyat el premi a la millor acció de màrqueting digital de les comarques gironines i l'Ajuntament de Palafrugell, el premi a la millor iniciativa tecnològica en l’àmbit de l’administració local per la seva aplicació per controlar l'aforament a les platges

El més llegit

Alerta per múltiples robatoris a comerços de Palafrugell

Els comerços del centre de Palafrugell estan en alerta després que hi hagi hagut diversos robatoris continuats. Concretament, han...

Absolt l’acusat de violar la festa major de Palamós una companya de feina i agredir sexualment una menor

La sentència conclou que "no ha quedat acreditat" que les relacions fossin "contra la voluntat" de les noies

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà.

Dos detinguts per cremar sis cotxes a Palafrugell, entre els quals el de l’alcalde

Poc abans dels incendis, els arrestats van comprar una garrafa de benzina
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

Els premis gironins E-TECH d’enguany han guardonat el projecte ENGINY-era i l’Ajuntament de Palafrugell. Els E-TECH són uns premis organitzats per l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona que volen reconèixer les millors iniciatives o projectes relacionats amb les noves tecnologies desenvolupats al llarg de l’any. 

El projecte ENGINY-ERA ha rebut el premi a la millor acció de màrqueting digital de les comarques gironines. ENGINY-era va ser fundat en plena pandèmia per Andrea González i Sílvia Planella. A través de diferents tallers en línia, té l’objectiu de trencar els estereotips de gènere que hi ha al voltant de les disciplines de Ciència, Tecnologia, Enginyeria, (Arquitectura) i Matemàtiques (STE(A)M). Així ho explica la seva cofundadora, Andrea González.

Andrea González també destaca que tenen l’avantatge de treballar des de Girona, i que això els permet apropar tallers d’altres llocs a la província. Afegeix que el territori és un dels seus “punts forts”, i que per això el premi E-TECH és tan significatiu pel projecte.

La cofundadora d’ENGINY-era explica que és molt important guanyar premis com els E-TECH, ja que els aporta visibilitat. Afirma que aquest és un element fonamental per aconseguir el seu objectiu d’arribar a nens, nenes i famílies, i eliminar els estereotips i les discriminacions de les disciplines STE(A)M.

Per una altra banda, l’Ajuntament de Palafrugell va rebre el premi a la millor iniciativa tecnològica en l’àmbit de l’administració local. El guardó va ser concedit a l’Ajuntament de Palafrugell per la creació de l’aplicació per controlar l’aforament de les platges, que es va posar en funcionament aquest passat estiu.  

Recordem que aquesta aplicació permetia limitar l’accés de la gent a les platges i informar als usuaris de l’aforament en temps real. El visitant podia consultar, abans d’anar a la platja, si aquesta estava oberta o tancada i així canviar de cala o platja segons l’aforament. L’objectiu era poder controlar que no se superés el nombre màxim de persones a les platges del municipi, amb l’ajuda d’un cos de 18 agents cívics. 

Podeu visualitzar l’entrega de premis completa aquí.

Fotografia: El president de la Diputació de Girona va intervenir en els Premis E-TECH 2020 i va anunciar el premi a la millor iniciativa en l’administració local a l’Ajuntament de Palafrugell. 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Love of Lesbian ompliran el Palau Sant Jordi amb 5.000 persones en un concert pilot

Festivals per la Cultura Segura presenta un concert pilot per 5.000 persones amb l’objectiu d’establir un nou protocol per la celebració d’esdeveniments en el context actual. L’esdeveniment es durà a terme sense distància social i amb mascaretes FFP2 facilitades per l’organització, i s’efectuaran testos massius previs el mateix dia a diferents sales de concerts de…

Altres notícies