15.1 C
Pals
Dimarts, 21 març 2023
- Publicitat -

Els Premis Tom Sharpe reconeixen el coneixement de l’anglès entre els joves palafrugellencs

Avui ha tingut  lloc el lliurament de la 5a edició d’aquest concurs.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui ha tingut lloc el lliurament de la 5a edició dels Premis Tom Sharpe, organitzats per l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell i la Fundació Tom Sharpe. Els Premis són una eina per reconèixer el coneixement de la llengua anglesa entre els alumnes de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat del municipi. Aquest any s’han presentat 40 redaccions finalistes.

L’objectiu del concurs és crear i difondre un interès viu per la literatura anglesa entre les generacions joves. A banda de l’idioma en què han d’estar escrites, l’únic requisit de les redaccions és que comptin amb un to humorístic i sarcàstic, tan representatiu de la literatura de Tom Sharpe. En aquesta edició han participat l’Institut Baix Empordà, l’Institut Frederic Martí Carreras, l’Escola Sant Jordi i el Centre Prats de la Carrera.

Josep Piferrer, alcalde Palafrugell, Mònica Alcalà, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell, Montserrat Verdaguer, presidenta de la Fundació Tom Sharpe, i Núria Aupí, cap de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell, han lliurat els reconeixements als guanyadors, en un acte al Teatre Municipal de Palafrugell.

Els guanyadors ha estat els següents:

4t d’ESO INS. Baix Empordà
Trofeu i premi de 100 € en xecs bescanviables i dos llibres de l’escriptor Tom Sharpe  a la redacció de Irene Margherita Campolo.

4t d’ESO INS. Frederic Martí Carreras
Trofeu i premi de 100 € en xecs bescanviables i dos llibres de l’escriptor Tom Sharpe  a la redacció de Duna Lledó García.

4t d’ESO Escola Sant Jordi
Trofeu i premi de 100 € en xecs bescanviables i dos llibres de l’escriptor Tom Sharpe  a la redacció de Pau Marimont Pellicer.

4t d’ESO Centre Prats de la Carrera
Trofeu i premi de 100 € en xecs bescanviables i dos llibres de l’escriptor Tom Sharpe  a la redacció d’Iris Casas Barrera.

1r Batxillerat INS. Baix Empordà
Trofeu i premi de 125 € en xecs bescanviables i dos llibres de l’escriptor Tom Sharpe  a la redacció de Isaac Peña Estapiña.

1r Batxillerat INS. Frederic Martí Carreras
Trofeu i premi de 125 € en xecs bescanviables i dos llibres de l’escriptor Tom Sharpe  a la redacció de Mireia Costas Tulla.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Torroella de Montgrí posa el nom de dona a diversos carrers del municipi

Aquest projecte neix de la la voluntat popular sorgida del procés participatiu 'Amb Nom de Dona'
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -