14.4 C
Pals
Dijous, 28 octubre 2021
- Publicitat -

Els pressupostos del 2018 de Begur contemplen l’ampliació de la recollida porta a porta

Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El passat 1 de febrer, el municipi de Begur va posar en funcionament un servei de recollida selectiva de residus porta a porta, que es duu a terme quatre dies a la setmana i que, fins ara, cobria el nucli urbà de Begur i Esclanyà, Sa Fontansa, Les Arenes, Sa Roda, Son Moles, Residencial Begur, Mas Domingo, Les Argiles, Font Martina i part de Son Rich. L’Executiu begurenc fa una valoració molt positiva dels resultats que està donant el servei i per això s’ha aprovat una partida pressupostària per a l’exercici 2018 que ampliï la cobertura del porta a porta a pràcticament la totalitat del poble, concretament, un 85% davant la impossibilitat d’accés en alguns carrers.

En declaracions a Ràdio Capital, Joan Loureiro, alcalde de Begur, ha destacat els avantatges que comporta aquest nou servei, com la potenciació del reciclatge i una major presa de consciència de la importància d’aquest, així com en termes econòmics:

El batlle per ERC també ha explicat a l’emissora que està previst que se celebrin reunions informatives i que es reparteixin díptics als habitants per tal d’aprofundir la informació d’aquest servei. En les reunions, també es consensuarà els dies que es farà. Loureiro ha fet èmfasi en la necessitat d’establir una cooperació amb les immobiliàries amb l’objectiu de poder comunicar als que tenen segona residència a Begur com funcionarà aquest sistema.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Es desbrossen i netegen camins rurals d’accés a la Bisbal, Sant Pol i Castell d’Empordà

S’ha fet desbrossament de diversos camins rurals d’accés a la Bisbal d’Empordà, així com als nuclis de Sant Pol i de Castell d’Empordà. Alhora, també se n’ha netejat els marges per tal que puguin desaiguar correctament.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -