24.7 C
Pals
Dissabte, 30 setembre 2023
- Publicitat -

Els palsencs voten per un camí de ronda i una zona per a practicar esport

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les dues propostes guanyadores, han estat escollides d’entre un total de 15. D’aquesta manera, Pals culmina el procés de participació ciutadana que decidia sobre una xifra de 75.000€.

El gruix d’aquesta partida (65.000€), se l’emportarà l’adequació d’una zona lúdica esportiva on s’hi pugui practicar futbol o bàsquet mentre que 5.000€ més es destinaran a l’adequació d’un camí que uneixi els Masos de Pals amb la Platja de Pals a través de la muntanya. Està previst que totes dues actuacions es portin a terme durant l’any vinent amb la partida del pressupost municipal que ja s’ha reservat a aquest efecte.

La participació en aquest procés s’ha situat en 136 persones del total de la població de més de 16 anys. Aquesta xifra representa un 6,39% del total de població.

Atès que el cost de les dues propostes guanyadores no arriba al total de la partida reservada, serà el mateix Ajuntament qui decideixi la destinació dels diners sobrants que en cap cas podrien destinar-se a cap de les altres propostes, ja que totes tenen un cost superior.

Un procés elaborat per fases

Per arribar al final d’aquest procés de votació han calgut 6 mesos, diferents trobades presencials i diverses votacions dels veïns del poble. Ja el maig, l’Ajuntament de Pals va organitzar diverses sessions amb els veïns, per tal que exposessin les diferents propostes que es voldrien sotmetre a votació. Acabada la fase presencial i virtual (es podien presentar propostes mitjançant un web) els tècnics municipals van estudiar la viabilitat de les 77 propostes presentades, deixant en 15 el total d’opcions que els palsencs van poder escollir. En aquesta fase de crivatge, l’Ajuntament va publicar les propostes excloses i els motius pels quals ho van ser. Tot plegat va culminar aquest dimarts 14, dia en que es tancava el procés de votació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -