20.4 C
Pals
Dijous, 1 juny 2023
- Publicitat -

Els veïns de Pals voten els pressupostos participatius

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els veïns de Pals majors de 16 anys poden votar a partir d’aquest dimarts les accions finalistes dels pressupostos participatius. La primera iniciativa d’aquestes característiques va aplegar una setantena de propostes, d’entre les quals finalment es podrà escollir entre 15. L’Ajuntament de Pals ha reservat una partida de 75.000 euros per a les propostes més votades.

El període de votació s’allargarà fins al 14 de novembre. Els veïns poden participar-hi ja sigui de forma presencial, a l’Ajuntament i al Centre Cívic, o bé de forma telemàtica a través del lloc web www.decidimpals.cat. Els palsencs podran decidir entre 15 possibles actuacions en els àmbits de via pública, equipaments municipals, educació, mobilitat, oci infantil, gestió patrimonial o esports. Fins a finals de maig, els veïns van fer arribar al consistori una trentena de propostes. Els serveis tècnics del consistori les van valorar i quantificar i d’aquí en van sorgir les finalistes. L’Ajuntament integrarà les més votades en els pressupostos municipals perquè es puguin començar a realitzar al llarg de 2018.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Les municipals ja no són l’excepció

D’eleccions en eleccions i vota perquè et toca. L’endemà mateix de les eleccions municipals d’aquest passat diumenge ens van...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -