3.6 C
Pals
Dilluns, 29 novembre 2021
- Publicitat -

Pals també aposta pels pressupostos participatius

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Pals s’ha sumat a la tendència de donar veu als ciutadans a l’hora de confeccionar els pressupostos públics.

Per això el passat dimecres es va organitzar una sessió oberta a tota la ciutadania en què els veïns i veïnes van poder conèixer les fases d’aquest procés participatiu. Aquest “Fòrum Ciutadà dels Pressupostos Participatius”, és la primera fase d’un procés a través del qual l’Ajuntament sotmetrà a decisió popular una partida de 75.000 euros del capítol d’inversions del Pressupost Municipal per a l’any 2018.

El proper dia 25 s’organitzarà un nou “fòrum” qua inclourà tallers participatius per fer aflorar noves propostes i per prioritzar els projectes mitjançant una dinàmica de grup.

Per completar les aportacions dels veïns de Pals, l’Ajuntament ha habilitat el web www.decidimpals.cat a través del qual s’hi podran fer aportacions fins el dia 31 de maig.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Fúmiga i Suu estrenen el videoclip de ‘Segona conjugació’

La Fúmiga i Suu acaben de presentar el videoclip de ‘Segona conjugació, una de les interessants propostes de “Fotosíntesi” el treball dels valencians. La banda té la intenció de fer un videoclip per cadascuna de les cançons del disc. El clip és obra de Iconic. La presentació del disc a Catalunya serà el 2 d’abril…
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -