17.5 C
Pals
Dimecres, 7 juny 2023
- Publicitat -

“No hi haurà cap huracà a l’Ajuntament de Palafrugell”

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest divendres al matí, Josep Piferrer (ERC) i Albert Gómez (PDeCAT) han presentat els detalls del nou govern de Palafrugell. “Que ningú es pensi que entrarà un huracà”, ha assegurat Gómez. “S’impulsaran canvis en les àrees que fallen”, però en altres àrees, com Educació, no hi faran reformes perquè “ja funcionen”. L’objectiu del nou govern és que “la dinàmica interna no es ressenteixi”.

S’han presentat 50 punts que s’han d’aplicar de manera immediata, en els 2 anys que queden de legislatura, o a llarg termini, si els dos partits revaliden la majoria a les eleccions del 2019. Una de les actuacions més urgents del nou govern serà al clavegueram de Tamariu, que “té problemes greus que s’han de resoldre ja”, ha dit Piferrer.  També es vol donar un nou impuls a les Festes de Primavera. Les d’aquest d’any es faran com està previst, però “a partir del setembre, hi volem donar un caire nou perquè tornin a tenir la llum que tenien abans”. Per altra banda, el nou govern vol introduir un mercat sectorial els diumenges. En l’àrea d’esports, es vol revisar els criteris pels quals es concedeixen les subvencions a les entitats esportives: “No ha de ser perquè sempre s’ha fet així”, ha assegurat Josep Piferrer.

La principal actuació a llarg termini serà fer gran parc a Palafrugell. “Sempre ha quedat en un calaix, ara cal fer-lo”, ha dit Josep Piferrer. Ara bé, no ha especificat on es farà. També volen apostar pel carril bici, però tampoc no n’ha volgut donar detalls: “En farem algun metre, que vagi a algun lloc a dintre de Palafrugell”.

Qui és qui en el nou govern

Recupera la roda de premsa:

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

La discreció

Ara que ja han acabat les eleccions municipals sembla que hauríem d’anar per feina. Que hi anem o no...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -