La Comissió d’Urbanisme de Girona ha aprovat el pla urbanístic del parc d’aventura de la Fosca, que promou Surfbasum. Segons ha pogut saber Ràdio Capital, aquest organisme de la Generalitat finalment ha donat el vistiplau a aquest projecte després que el juny demanés que es fessin algunes modificacions.

La Comissió va acordar suspendre el pla especial del parc, a l’espera que es demostrés que no hi havia alternatives en terrenys de menor protecció. A més, demanava que es respectes al màxim la massa boscosa de la zona. El consistori va tornar a aprovar el text fa dos mesos amb algunes esmenes perquè, ara sí, pogués tenir el vistiplau de la Generalitat.

El parc d’aventura de la Fosca serà un equipament amb circuits aeris amb tirolines i cordes damunt dels arbres d’un bosc del costat del Càmping King’s. Els circuits seran de diferents nivells de dificultats i n’hi haurà d’infantils i per a adults. També es preveu un servei de bar i àrea de pícnic. Els impediments inicials de la Comissió d’Urbanisme ha fet endarrerir els plans dels promotors, que inicialment volien posar en marxa el projecte aquest estiu.