24 C
Pals
Dijous, 18 juliol 2024
- Publicitat -

Els requeriments de la Comissió d’Urbanisme per la nova estació d’autobusos de la Bisbal

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Comissió d’Urbanisme de Girona ha traslladat a l’Ajuntament de la Bisbal diversos canvis al pla especial de la nova estació d’autobusos. El document s’haurà d’aprovar en el ple municipal i llavors la Comissió haurà de donar el vistiplau definitiuCom va avançar Ràdio Capital, aquest organisme de la Generalitat va emetre algunes observacions, tant pel que respecte a la tramitació a seguir, com també a altres aspectes normatius que s’hauran de resoldre en el document final.

En concret, segons ha pogut saber ara aquest mitjà, la Comissió observa que l’àmbit del pla especial abasta terrenys més enllà dels pròpiament destinats per a equipaments. Per exemple, alguns terrenys estan qualificats de sistema viari perquè pertanyen a la carretera de Cruïlles. Per això, demanar excloure’ls del pla.

A més, s’haurà de modificar la regulació i els paràmetres urbanístics, així com modificar la normativa. La Comissió d’Urbanisme també reclama incorporar les peticions de l’Agència Catalana de l’Aigua. Finalment, demana que s’exposin al públic els convenis de cessió amb els propietaris dels terrenys.

Una estació per a quatre autobusos

La nova estació tindria una forma lineal cap a la carretera de Cruïlles, a prop del CAP. La infraestructura tindrà una marquesina que acollirà les andanes i un petit edifici amb serveis. Es preveu que l’entrada i sortida d’autobusos es produeixi pels dos vials laterals i que estigui habilitada per a quatre autobusos. També s’estipula una fila d’aparcament de vehicles dels usuaris.

A final de l’any passat, el Departament de Territori va adjudicar la redacció del projecte de la nova estació. L’Ajuntament de la Bisbal va aprovar fa tres mesos el pla especial per l’equipament que ara haurà de modificar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Rosa Regàs, lliure i lectora. Descansa en pau

Em comuniquen la trista notícia que ha mort la Rosa Regàs justament quan surto de la Biblioteca Nacional d'Espanya,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -