18.5 C
Pals
Dijous, 21 octubre 2021
- Publicitat -

La Creu Roja dona ajudes urgents a més de 2000 persones de la demarcació de Girona

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La Creu Roja Girona ha donat ajudes urgents per cobrir necessitats bàsiques a 2.124 persones de les comarques gironines durant el 2016. Són ajudes per pagar subministraments, per comprar bolquers, ulleres o per adquirir material escolar. Segons les dades que recull la memòria de la Creu Roja, el 2016 es va doblar en només un any la demanda de certes ajudes, com ara per pagar el lloguer o rebuts de llum, aigua i gas.

Des de la Creu Roja asseguren que, tot i que la situació econòmica ha millorat, detecten que moltes famílies només tenen diners per assumir el cost del “sostre i el menjar”, però necessiten ajuda per pagar les altres despeses. En total, la Creu Roja Girona ha atès 67.000 persones en projectes i activitats, una xifra que s’ha estabilitzar perquè en els anys més durs de la crisi havien arribat a puntes de més de 70.000 atesos. El 25% dels diners que gestiona l’entitat, d’un total de 8 milions d’euros, han servit per a programes de lluita contra la pobresa i d’ocupació.

Per al 2017, l’entitat situa com a prioritats l’ajuda als refugiats, als joves a l’atur, a la gent gran vulnerable, a la infància i a les dones víctimes de violència masclista.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Castell-Platja d’Aro apuja la taxa de residus

L'ajuntament de Castell-Platja d'Aro aprova les ordenances fiscals pel proper 2022
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -