Personalitza les Preferències de Consentiment

Utilitzem cookies per ajudar-te a navegar eficientment i realitzar certes funcions. Trobaràs informació detallada sobre totes les cookies en cada categoria de consentiment a continuació.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al teu navegador ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.

També utilitzem cookies de tercers que ens ajuden a analitzar com utilitzes aquest lloc web, emmagatzemar les teves preferències i proporcionar el contingut i els anuncis rellevants per a tu. Aquestes cookies només s'emmagatzemaran al teu navegador amb el teu consentiment previ.

Pots triar activar o desactivar algunes o totes aquestes cookies, però desactivar algunes d'elles pot afectar la teva experiència de navegació.

Sempre actiu

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No hi ha cookies per mostrar

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No hi ha cookies per mostrar

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No hi ha cookies per mostrar

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No hi ha cookies per mostrar

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No hi ha cookies per mostrar

21.5 C
Pals
Dimecres, 28 maig 2025
- Publicitat -

Els tallers de cuina maridats amb vi i els tasts de vins serviran per celebrar el Vívid d’enguany

Els esmorzars de forquilla entre vinyes, una de les activitats més populars, ja han venut el 69% de les places

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

El Festival Vívid dedicarà un tast especial a celebrar els 50 anys de la denominació d’origen Empordà, un esdeveniment clau per al sector vitivinícola de la regió. Aquesta experiència, dirigida per experts, permetrà als assistents degustar deu vins seleccionats per la seva rellevància històrica. Cada vi explicarà un moment significatiu de la denominació, des dels seus inicis fins a l’actualitat, oferint una visió de l’evolució dels vins empordanesos.

Una altra activitat amb gran èxit de públic són els esmorzars de forquilla entre vinyes, que ja han venut el 69% de les places disponibles. En quatre de les sessions, les entrades s’han exhaurit amb la venda anticipada. Aquests esmorzars, que es faran els caps de setmana d’abril, comptaran amb la participació d’enòlegs de la denominació d’origen Empordà i cuiners de col·lectius gastronòmics com la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent. Els menús estaran maridats amb vins de la zona, creant una experiència gastronòmica i enològica única.

El festival, que es farà del 3 d’abril al 3 de maig a diverses localitats de la Costa Brava, oferirà una seixantena d’activitats per als amants del vi i la gastronomia. Entre les propostes més singulars hi ha tastos en espais emblemàtics com el monestir de Sant Pere de Rodes i l’ermita de Sant Silvestre de Valleta. A més, el cantant Joan Dausà serà el protagonista d’un tast especial, en què combinarà música i vi en una experiència exclusiva.

Pel que fa a la gastronomia, el festival ha programat una ‘batalla de xefs’ organitzada pel celler Empordàlia. Dos cuiners capitanejaran equips de participants que hauran de crear tapes amb productes locals i maridar-les amb vins de la denominació d’origen Empordà. Al restaurant El Motel de Figueres també es farà un taller de cuina dirigit per la sommelier Laura Masramon, on els assistents aprendran a combinar plats i vins de manera professional.

El festival també inclourà un sopar maridatge a l’hotel Terraza de Roses amb la reconeguda sommelier Anna Vicens, així com un taller de platets al celler Viníric de Calonge, a càrrec del cuiner Tomàs Brull. Amb més de 2.800 entrades disponibles per a totes les activitats, el Festival Vívid s’ha consolidat com una cita imprescindible per als amants del vi i la gastronomia a la Costa Brava.

- Publicitat -
- Publicitat -

Fila Indie 4×27 – 28 maig 2025

TRACKLIST THE KOOKS – IF THEY COULD ONLY KNOW AVRIL LAVIGNE I SIMPLE PLAN – YOUNG & DUMB THE ATARIS – THE...

Altres notícies