18.3 C
Dimarts, 19 març 2024

Empat en el duel gironí entre Palafrugell i Girona

Un resultat que serveix de poc a tots dos equips, ja que el Palafrugell continua tercer per la cua, i el Girona és l’últim classificat de l’OK lliga.

Partit vibrant i intens entre dos equips necessitats de punts. El Corredor Mató Palafrugell i el Garatge Plana Girona van empatar a 4 a la pista dels palafrugellencs. Un resultat que serveix de poc a tots dos equips. EL Palafrugell continua tercer per la cua, i el Girona és l’últim classificat de l’OK lliga.

De fet, només un punt separa els dos conjunts a la classificació, i tots dos hauran de millorar molt les seves prestacions si no volen perdre la categoria. El Girona s’havia avançat per 1 a 3 ja en el segon temps amb tres gols de Gerard Pujol, que posteriorment seria expulsat amb vermella directa. També va veure la vermella el tècnic visitant Marc Comalat per protestar aquesta mateixa acció. Per part del Palafrugell els gols van ser obra de Ceschin (que en va fer 2), Figa, que reapareixia, i Canet, que continua fidel a la seva cita amb el gol en cada partit.

A 1 minut del final,  Raül Pelicano establiria l’empat definitiu, tot i que Franco Ceschin va tenir una gran ocasió a mig minut del final per donar el triomf al Palafrugell.

Cel parcialment enteranyinat i més de 20 ºC de temperatura màxima

Darrer dia de l'hivern amb sensacions primaverals i cel parcialment enteranyinat per núvols prims.