18.3 C
Pals
Dimarts, 19 març 2024
- Publicitat -

El Costa Brava empata amb una millor imatge, i derrota per la mínima del Palamós

El Costa Brava va aconseguir el seu primer punt, després d’encadenar quatre derrotes, mentre que el Palamós va caure per 1 a 0 a camp del Mollet

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

La jornada futbolística d’aquest cap de setmana ens ha deparat un empat del Costa Brava a la 1ª Divisió Federació, i una derrota per la mínima del Palamós a la 1ª Catalana. El Costa Brava va aconseguir divendres passat salvar un punt contra el Linense, en un partit jugat al Municipal de Palamós, que pot significar per als gironins un brot verd per començar a reaccionar i allunyar-se de les posicions de descens. Per la seva banda, el Palamós no va poder sumar en la seva visita al camp del Mollet i va caure per 1 a 0 contra el conjunt local.

El Costa Brava va aconseguir el seu primer punt, després d’encadenar quatre derrotes, gràcies a l’empat a casa contra el Linense en un partit que hauria de suposar el primer pas per recuperar la versió mostrada en les primeres jornades de la Primera Divisió Federació. I és que els d’Oriol Alsina van estar molt segurs al darrere, concedint molt poques ocasions al rival, i van estar a punt de marcar en una segona part molt prometedora de cara al futur immediat.

Amb un mig del camp més consistent, el Costa Brava va mostrar-se com un equip seriós i més ordenat. Contra l’Atlètic Balears, en la passada jornada, ja es van veure signes de millora fins que dues errades puntuals van permetre la remuntada del conjunt mallorquí, però contra el Linense els gironins sí que van estar molt més sòlids defensivament. És cert que durant força minuts, sobretot en el tram inicial del partit, el Linense va tenir el control i semblava més còmode sobre la gespa, però els gironins pràcticament no els van concedir oportunitats clares d’arribada. De fet, en aquests minuts de més sensació de domini visitant va arribar la que va ser l’única ocasió de la primera part i va ser precisament de Gil per part dels locals.

Al segon temps, i gràcies a la seguretat defensiva que mostrava, el Costa Brava va començar a créixer i a creure en una possible victòria. Fruit d’aquesta confiança novament Gil va estar a punt de marcar  però el porter dels visitants Nacho Miras va avortar el seu gran xut amb una magnífica intervenció. A partir d’aquella ocasió els d’Alsina van tancar el Linense a la seva àrea i van buscar el gol amb gran insistència. Primer Galindo i després Julen Monreal van obligar Nacho Miras a erigir-se en el salvador del Linense. Al final, 0-0 i repartiment de punts, però bones sensacions per al Costa Brava que espera confirmar en la propera jornada.

Per la seva banda, el Palamós, a la Primera Catalana, va perdre per la mínima en la seva visita a Mollet i veu frenada la seva trajectòria quedant-se amb els mateixos 7 punts que ja tenia abans de començar aquesta jornada. Els baixempordanesos baixen a la setena posició de la classificació, però a només 3 punts del líder que és el Parets.