26.4 C
Pals
Dijous, 16 setembre 2021
- Publicitat -

Empordanesos i empordaneses, ara us toca a vosaltres fer vacances

Estimats oients de Ràdio Capital, ja tornem a ser aquí. Ha passat l’estiu, torna a començar la nostra temporada de comentaris de tot aquest equip de Ràdio Capital que anem fent petits comentaris sobre l’actualitat i que tant ens agrada que us arribin. El meu és una mica el de la roda de cada any. S’ha acabat la temporada no s’ha acabat ben bé l’estiu però s’ha acabat la temporada de vacances i ara resta dir, empordanesos i empordaneses estimats que és quan comença la vostra temporada.

Ara és aquella època que, si bé molts de vosaltres la majoria ja heu començat a treballar, comença aquella època deia en què s’han acabat les cues a les carreteres (poder encara algun cap de setmana es torna a omplir però no gaire…

S’han acabat les cues s’han acabat les platges plenes, s’ha acabat el bosc ple de gent amunt i avall amb bicicletes i cotxes i altres estris que hem vist com aquest estiu, que vaig veure un parell de patinets de cross per les Gavarres, és a dir, comença una vegada més la nostra temporada empordanesa, la que encara fa bon temps la que al vespre ja t’has d’abrigar una mica, la que el paisatge és net i una mica, val a dir encara que sigui un punt egoista, la temporada que el paisatge que el país és nostre i que vagi bé. Bon dia.

1 COMENTARI

Comments are closed.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios