14.2 C
Pals
Dissabte, 16 octubre 2021
- Publicitat -

Emporhotel ha pres acció per reduïr més 2.000 kg de plàstic anuals en els seus serveis

S'eliminarà la brioxeria industrial envasada en plàstic, el plàstic de la roba que serveix Interhospitalia i se substituiran les monodosis d'aliments

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’empresa de serveis hotelers Emporhotel ha realitzat diverses accions que han provocat una reducció del plàstic en els seus serveis. Per exemple, s’han eliminat les carmanyoles de plàstic d’un sol ús que se servia als treballadors i treballadores de les àrees bàsiques, i seran reutilitzables. Així doncs, s’han eliminat 40.000 unitats de carmanyoles l’any, i també s’han substituït les bosses de plàstic amb les que transportaven el menjar per caixes de cartró.

D’altra banda, s’ha eliminat la brioxeria industrial que fins fa un mes venia envasada en plàstic de la cafeteria Consultorivm Café i també s’han posat envasos més grans d’oli, vinagre, ketchup i maionesa per substituir les monodosis.

A més, l’empresa que realitza els serveis de bugaderia a l’hospital Interhospitalia, ha reduït el plàstic de la roba, com per exemple, amb els llençols: els enfundaran en roba en comptes de plàstic, cosa que pot reduir 2.000 kg de plàstic en un any.

Segons Emporhotel, aquestes accions són conseqüència de la sensibilització dels seus usuaris i professionals envers el medi ambient.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -