25.6 C
Pals
Dilluns, 22 juliol 2024
- Publicitat -

Encarna Abellí s’incorpora a l’equip comercial de Ràdio Capital

Procedent de la Cadena SER, Abellí acumula més de 25 anys d'experiència en la gestió comercial de mitjans de comunicació i arriba a Ràdio Capital moguda per la renovació del projecte de mitjà de proximitat

Ràdio Capital
Ràdio Capitalhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dimecres 10 de juliol s’ha fet efectiva la incorporació d’Encarna Abellí a l’equip comercial de Ràdio Capital de l’Empordà. Procedent de la Cadena SER, Abellí acumula més de 25 anys d’experiència en la gestió comercial de mitjans de comunicació i arriba a Ràdio Capital moguda per la renovació del projecte de mitjà de proximitat, arrelat al territori i en ple procés de creixement.

Un mitjà en constant evolució

En els darrers anys Ràdio Capital ha entomat un procés de transformació per esdevenir un mitjà independent i de referència. Per aquest motiu l’entitat que gestiona el mitjà va adquirir una nova freqüència que permet consolidar i ampliar la cobertura, a l’hora que crea nous continguts i formats que neixen a l’entorn digital (web, xarxes, podcast, etc…).

En aquest procés Ràdio Capital aposta pel coomerç i les empreses de la comarca per consolidar un mitjà de comunicació que té en la proximitat, la qualitat i l’arrelament al territori els seus principals valors.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
00:11:48

La batalla d’Empòrion

Els romans ocupen Hispània amb motiu de la Segona Guerra Púnica i vencen als cartaginesos. Ja que hi són,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -