9.1 C
Pals
Dimarts, 13 abril 2021
- Publicitat -

Enderrocada la plaça de braus de Santa Cristina d’Aro

El més llegit

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro està enllestint l’enderroc de l’antiga plaça de braus del municipi, que des de fa molts anys servia de magatzem municipal. L’enderroc és fa Després del Trasllat de la brigada municipal, que tenia la seu a la nau que hi havia Al costat de l’antic Equipament, a una nau industrial ja existent. Finalitzat l’enderroc, s’acabarà la paret de la nau, ha que Aquesta és trobava enganxada a la pròpia plaça de braus. La nau, d’Altra banda, s’adequarà com a Equipament polivalent, la qual ja ocupa actualment la colla castellera Minyons de Santa Cristina, que van inaugurar el pasado 22 de setembre su seu, can Minyó.

La plaça de braus és va inaugurar l’any 1968. I és va construir aprofitant la demolició de la vella plaça de toros de Vic. La plaça formava part d’a un ampli complex festiu anomenat El Cortijo del Toro, que también aplegava pati andalús flamenc , pista de tennis, frontó, piscina i camp de minigolf.

Els promotors del complex van ser Matilde Riera de Leyva i Manuel Pareras, que van adquirir l’antiga plaça de Vic amb la Finalitat d’aprofitar gran part dels materials i traslladar-les a Santa Cristina. L’exmatador de toros i actor Pere Basauri (1893-1973), més Conegut com Pedrucho, va ser l’Encarregat de regentar-ho amb la col • laboració de “El Sorral” i Andrés Noya van utilitzar la plaça com 1 Continuació de su escola taurina de Barcelona. La plaça de Santa Cristina servia per oferir lliçons Pràctiques de toreig als alumnes de l’escola de Barcelona, ​​on Pedrucho impartia els lliçons Tècniques sobre l’art de torejar.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Jordi Colomí, sobre el parc eòlic: “No estem en contra de les renovables, però sí de les macroestructures d’aquest tipus”

L'Alcalde de Torroella de Montgrí també ha destacat l'esforç de recuperació i patromini del territori que es fa des del municipi i moltes entitats.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -