4.5 C
Pals
Dilluns, 18 gener 2021

Enderrocada la plaça de braus de Santa Cristina d’Aro

El més llegit

Un terratrèmol sacseja alguns punts del Baix Empordà

Ha tingut l'epicentre a Cassà de la Selva, tot i que s'ha pogut detectar a Santa Cristina d'Aro o Calonge

1.568 vacunats contra el coronavirus al Baix Empordà mentre les dades s’estabilitzen

Sembla clar que amb l'empitjorament de les dades a Catalunya (i també a Espanya) ja es pot parlar de tercera onada. Però, quin és l'impacte del coronavirus al Baix Empordà ara mateix, quan fa una setmana que s'ha reprès l'activitat laboral i escolar després de les vacances de Nadal?

Un jutjat ordena a l’Ajuntament de Palafrugell que obri un expedient al nou Càmping Calella

La disputa entre els propietaris de la parcel·la embrionària Càmping La Siesta de Calella (la família De Vehí) i els fins l'octubre arrendataris del terreny i responsables de l'activitat (la família Cruz) ha acabat en un jutjat.

La Bisbal denuncia més de vint sabotatges als parquímetres de la vila

L'alcalde, Enric Marquès, defensa passar la gestió a una empresa privada per tal de "millorar el servei"
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro està enllestint l’enderroc de l’antiga plaça de braus del municipi, que des de fa molts anys servia de magatzem municipal. L’enderroc és fa Després del Trasllat de la brigada municipal, que tenia la seu a la nau que hi havia Al costat de l’antic Equipament, a una nau industrial ja existent. Finalitzat l’enderroc, s’acabarà la paret de la nau, ha que Aquesta és trobava enganxada a la pròpia plaça de braus. La nau, d’Altra banda, s’adequarà com a Equipament polivalent, la qual ja ocupa actualment la colla castellera Minyons de Santa Cristina, que van inaugurar el pasado 22 de setembre su seu, can Minyó.

La plaça de braus és va inaugurar l’any 1968. I és va construir aprofitant la demolició de la vella plaça de toros de Vic. La plaça formava part d’a un ampli complex festiu anomenat El Cortijo del Toro, que también aplegava pati andalús flamenc , pista de tennis, frontó, piscina i camp de minigolf.

Els promotors del complex van ser Matilde Riera de Leyva i Manuel Pareras, que van adquirir l’antiga plaça de Vic amb la Finalitat d’aprofitar gran part dels materials i traslladar-les a Santa Cristina. L’exmatador de toros i actor Pere Basauri (1893-1973), més Conegut com Pedrucho, va ser l’Encarregat de regentar-ho amb la col • laboració de “El Sorral” i Andrés Noya van utilitzar la plaça com 1 Continuació de su escola taurina de Barcelona. La plaça de Santa Cristina servia per oferir lliçons Pràctiques de toreig als alumnes de l’escola de Barcelona, ​​on Pedrucho impartia els lliçons Tècniques sobre l’art de torejar.

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Altres notícies