21.9 C
Pals
Divendres, 22 setembre 2023
- Publicitat -

Enhorabona, Sílvia

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Em dic Miquel Curanta i sóc de Pals. Gestor cultural i de mitjans, he treballat a diverses emissores de Ràdio (Ràdio Begur, Ràdio Costa Brava, 40 Principals, M80 ràdio, Cadena SER, Flaix, Flaixbac, Ona Catalana, Catalunya ràdio). He estat director de l'Institut Català de les Empreses Culturals (2018 - 2022) i del Club TRESC (2008 - 2018). També he fundat una productora de televisió (Creativa Audiovisual) i el 2001 vaig fundar Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ahir vam saber que la nostra col·laboradora Sílvia Pedret ha estat nomenada Palafrugellenca de l’any, juntament amb 10 persones més. Ho ha estat per haver presentat la 51a cantada d’havaneres de Calella. Així doncs, la nostra felicitació més gran a l’amiga i companya de batalles.

La Sílvia és de les primeres persones que per amistat es va sumar al projecte de Ràdio Capital ja fa molts anys, però la relació amb ella ve de molt més lluny. Ve de la Ràdio Costa Brava de l’any 94 (mireu si en fa, de temps). Ve de quan jo era a la SER a Girona i de les llargues converses de telèfon quan jo era a Flaix i ella a Ona Girona. Ve de coincidir a Ona Catalana, als estudis de publicitat i de doblatge, a RAC 1 i després ja a Ràdio Capital.

Amb això vull dir, que la trajectòria de la Sílvia com a professional és tan gran, que aquest reconeixement (sens dubte merescut) que li arriba per presentar (de manera magistral, sigui dit de passada) la cantada d’havaneres, té un punt d’injust (o millor dit, incomplert) quan no esmenta la llarga trajectòria de la Sílvia Pedret professional de la ràdio i de la veu per tot Catalunya i sempre passejant el seu origen palafrugellenc a cada moment, especialment quan tanca el micròfon i la seva dicció perfecta es converteix en un parlar clarament empordanès.

En qualsevol cas, la nostra més sincera felicitació a ella i també a la resta d’homenatjats entre els que també s’hi compten amics d’aquesta casa, com en Lluís Solano, la Rita Valero o el fins ara director  de Ràdio palafrugell i (i encara que ell no ho sàpiga) també amic de Ràdio Capital, Àlex Cebollero. A tots ells, moltes felicitats pels mèrits acumulats, que com la Sílvia, segur que són molts.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

‘L’univers femení de Vidal Planellas’ arriba al Museu del Suro amb obres que desprenen elegància i sensualitat

El pintor palafrugellenc, Ferran Planellas Vidal, exposa una quarantena d’obres de diverses sèries coloristes on la dona és la principal protagonista.
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -