30.2 C
Pals
Dilluns, 14 juny 2021
- Publicitat -

Enhorabona, Sílvia

El més llegit

Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Ahir vam saber que la nostra col·laboradora Sílvia Pedret ha estat nomenada Palafrugellenca de l’any, juntament amb 10 persones més. Ho ha estat per haver presentat la 51a cantada d’havaneres de Calella. Així doncs, la nostra felicitació més gran a l’amiga i companya de batalles.

La Sílvia és de les primeres persones que per amistat es va sumar al projecte de Ràdio Capital ja fa molts anys, però la relació amb ella ve de molt més lluny. Ve de la Ràdio Costa Brava de l’any 94 (mireu si en fa, de temps). Ve de quan jo era a la SER a Girona i de les llargues converses de telèfon quan jo era a Flaix i ella a Ona Girona. Ve de coincidir a Ona Catalana, als estudis de publicitat i de doblatge, a RAC 1 i després ja a Ràdio Capital.

Amb això vull dir, que la trajectòria de la Sílvia com a professional és tan gran, que aquest reconeixement (sens dubte merescut) que li arriba per presentar (de manera magistral, sigui dit de passada) la cantada d’havaneres, té un punt d’injust (o millor dit, incomplert) quan no esmenta la llarga trajectòria de la Sílvia Pedret professional de la ràdio i de la veu per tot Catalunya i sempre passejant el seu origen palafrugellenc a cada moment, especialment quan tanca el micròfon i la seva dicció perfecta es converteix en un parlar clarament empordanès.

En qualsevol cas, la nostra més sincera felicitació a ella i també a la resta d’homenatjats entre els que també s’hi compten amics d’aquesta casa, com en Lluís Solano, la Rita Valero o el fins ara director  de Ràdio palafrugell i (i encara que ell no ho sàpiga) també amic de Ràdio Capital, Àlex Cebollero. A tots ells, moltes felicitats pels mèrits acumulats, que com la Sílvia, segur que són molts.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Els mossos reprenen el control d’activitats organitzades al medi natural per detectar irregularitats

Han fet 9 controls el cap de setmana i tots els grups complien la normativa
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -