10 C
Pals
Dissabte, 6 març 2021

Una enquesta de l’Ajuntament de Pals mostra un jovent emprenedor i compromès

El més llegit

Alerta per múltiples robatoris a comerços de Palafrugell

Els comerços del centre de Palafrugell estan en alerta després que hi hagi hagut diversos robatoris continuats. Concretament, han...

Absolt l’acusat de violar la festa major de Palamós una companya de feina i agredir sexualment una menor

La sentència conclou que "no ha quedat acreditat" que les relacions fossin "contra la voluntat" de les noies

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà.

Dos detinguts per cremar sis cotxes a Palafrugell, entre els quals el de l’alcalde

Poc abans dels incendis, els arrestats van comprar una garrafa de benzina
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Pals ha publicat els resultats d’una enquesta pública dirigida a tots els palsencs i palsenques d’entre 14 i 29 anys amb l’objectiu de recollir idees i opinions de cara a millorar les instal·lacions, els serveis i els recursos juvenils de Pals. L’enquesta constava de fins a 10 preguntes relacionades amb temàtiques diverses i lligades a la vida quotidiana dels joves.

Les respostes recollides a través de l’enquesta han permès diagnosticar que els palsencs i palsenques d’entre 14 i 29 anys veuen l’emprenedoria com una sortida laboral a tenir molt en compte. Així, un 66,7% contempla la possibilitat de muntar el seu propi negoci en un futur si les condicions són les adequades i si disposen de finançament, mentre que un 14,3% descarten aquesta opció.

Les valoracions recollides a través d’aquesta consulta assenyalen que més d’un 30% dels joves formen part d’associacions o entitats locals, i que un 42,8% estarien disposats a implicar-se en la presa de decisions de temes que afectin el poble. L’enquesta, a més, també indica que la pràctica totalitat del jovent enquestat s’informa regularment de l’actualitat municipal. En aquest sentit, la via d’informació més utilitzada són les xarxes socials de l’Ajuntament (85,7%).

Finalment, la Regidoria de Joventut també oferia l’oportunitat a les persones que participessin de l’enquesta d’escollir a què destinarien la partida econòmica de 2.000€ amb la que compta l’Ajuntament per a destinar directament als joves. Les respostes majoritàries pel que fa a aquest tema han posat l’accent en l’organització de tallers i activitats específiques per al jovent.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Love of Lesbian ompliran el Palau Sant Jordi amb 5.000 persones en un concert pilot

Festivals per la Cultura Segura presenta un concert pilot per 5.000 persones amb l’objectiu d’establir un nou protocol per la celebració d’esdeveniments en el context actual. L’esdeveniment es durà a terme sense distància social i amb mascaretes FFP2 facilitades per l’organització, i s’efectuaran testos massius previs el mateix dia a diferents sales de concerts de…

Altres notícies