Entrevista a Mariona Escoda: “El nou disc serà un pèl comercial, però sense perdre qualitat musical”

Parlem amb la guanyadora d'Eufòria la Mariona Escoda, amb la que repassem el passat, present i plans de futur

- Publicitat -

Aquest dilluns ens va visitar als estudis de Ràdio Capital, Mariona Escoda, la guanyadora del programa de TV3 Eufòria, una de les sensacions de la temporada.

Amb ella vam parlar des del que va sentir d’actuar en un escenari com el Palau Sant Jordi, com de la seva actuació al costat del mestre Josep Carreras al Festival de Peralada. Ens va comentar les sensacions que va tenir, com va viure el moment, tenint en compte que va ser el mateix Carreras qui va demanar que ella vingués a cantar.

L’artista ens va explicar que està començant a pensar com vol que soni el seu disc, el primer que editarà amb Música Global, sabent que ha de tenir un punt comercial per arribar a més gent, però també tenint clar que no vol perdre qualitat musical i que quan algun expert en música se l’escolti noti que hi ha un treball intens al darrere. Va dir-nos que se sent una mica “estressada” pel fet de tenir una data de publicació pel primer disc i que té molta feina per fer.

També ens va avançar que farà algun concert més abans d’acabar aquest any i que després ja s’haurà d’esperar al 2023 per gaudir d’ella en directe, a no sé que d’un dia per l’altre la truqui en Miki Núñez per dir-li que vagi a un concert seu a cantar ‘Llums de mitjanit’.

Vam parlar també del mal ús que fan algunes persones de les xarxes socials, insultant a altres persones sense pensar en com es pot sentir l’altre persona en llegir segons quins comentaris. Ella es va desinstal·lar el Twitter abans i tot de començar el programa i algun cop que havia provat de llegir què deien d’ella va veure que havia estat una mala idea.

Però per sort vam recordar que les mostres de suport que rep de la gent són brutals. Sense anar més lluny, a fora del nostre estudi es van aplegar un grapat de persones que volien fer-se fotos amb ella, demanar-li autògrafs, parlar amb ella i fins i tot algunes d’elles, fer-li alguna pregunta (molt original, per cert) a través de la ràdio.

- Publicitat -