Entrevista a Toni Clapés: “El festeig és el que em va portar a Calella de Palafrugell”

El presentador del Versió RAC1 visita el nostre estudi i repassem la seva relació amb l'Empordà i la seva etapa professional

- Publicitat -

Aquest divendres ens ha visitat en Toni Clapés el presentador i director del programa “Versió RAC1“, que està molt vinculat amb Calella de Palafrugell des de fa molts anys. De fet, ens ha explicat que la seva parella es va enamorar de Calella ja de ben joveneta, on anava a un apartament que ella anomenava el zulo, perquè era com una navalla suïssa, de petit que era. I quan van començar a festejar van anar-hi durant la primavera i ja des de llavors que té una història d’amor amb Calella.

També ens ha explicat que quan falten de 10 dies per començar la nova temporada del Versió RAC1 encara no té tancat cap nou fitxatge i que ho farà a partir de la setmana vinent.

En Toni ha comentat que durant un temps ho va passar malament fent entrevistes i fins i tot va haver d’anar a teràpia per solucionar-ho. Arribava al punt que desitjava que algun convidat no es presentés.

Hem parlat del seu gran equip, de l’èxit del format o del fet que la gent de Minoria Absoluta sempre fitxen gent del Versió per les seves produccions.

La conversa ens ha portat a parlar de la seva afició amb Twitter, hem comentat els seguidors que té actualment i les peticions d’amistat.

Ens ha desmentit que tingui cap problema amb Ada Colau, més aviat li molesta algunes coses que veu a la ciutat de Barcelona.

- Publicitat -