30 C
Pals
Dilluns, 14 juny 2021
- Publicitat -

Es constitueix el Consell Municipal d’Esclanyà

Aquest òrgan consultiu i d’assessorament té com a objectiu estimular i canalitzar la participació ciutadana i de les entitats i associacions en la gestió dels afers locals, a més d’oferir un espai de reflexió i d’influència.

El més llegit

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Consultar, assessorar i apoderar a la població. Amb aquests tres principis l’Ajuntament de Begur ha posat en marxa aquesta tardor el Consell Municipal d’Esclanyà (CME), un nou espai de participació en el qual els veïns i veïnes d’Esclanyà s’hi podran implicar per tal de contribuir en la millora del municipi aportant nous punts de vista als projectes que es desenvolupen en qualsevol àmbit.

Aquest òrgan es va constituir formalment dimecres 21 d’octubre i està format per un total de 9 membres:

. Maite Selva Huertas: presidenta del CME i representant de Sempre Begur-Esclanyà

. Marià Renart Carreras: vicepresident del CME i representant de Tots per Begur-Esclanyà

. Martí Aldrich Ros: representant de Junts x Begur-Esclanyà

. Jordi Carreras Serrano: representant de Més Begur-Esclanyà

. Francesc Pilsà Matillo: representant de PSC Begur-Esclanyà

. Pau Anglada Izquierdo: representant d’associacions

. Montserrat Corredor Duran: representant de veïns i veïnes

. Xavier González: representant de veïns i veïnes

. Rubén Vargas Quiñones: representant de veïns i veïnes

privat:-es-constitueix-el-consell-municipal-d’esclanyaMaite Selva, alcaldessa de Begur, avança que “amb la creació en aquest nou mandat de la nova regidoria específica d’Esclanyà i també del Consell Municipal, adoptem mesures perquè Esclanyà prengui el protagonisme i transcendència que requereix”.

Per la seva part, Marià Renart, regidor d’Esclanyà, assegura que “al llarg dels darrers mesos hem estat treballant en la modificació dels estatuts del Consell per a poder incentivar i promoure-hi la participació de tots els veïns i veïnes”.

El CME és un òrgan consultiu i d’assessorament que té com a objectiu estimular i canalitzar la participació ciutadana i de les entitats i associacions en la gestió dels afers locals, a més d’oferir un espai d’influència, expressió, cooperació i reflexió amplis i multisectorials que integrin les òptiques polítiques, tècniques i ciutadanes.

L’òrgan plenari del Consell Municipal d’Esclanyà tindrà sessió ordinària cada sis mesos i extraordinària quan la presidenta ho decideixi o quan ho demani la meitat del nombre de membres del Consell. A més, els acords del CME s’adoptaran per majoria simple dels presents; i el Consell es renovarà automàticament cada vegada que ho faci la Corporació Municipal, després de les eleccions municipals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Wolf Alice actuaran a Barcelona el 6 de març del 2022

Wolf Alice anuncia una gira europea que passarà per la Sala Apolo de Barcelona el 6 de març del 2022, en el seu retorn als escenaris des del 2018. La gira començarà el gener al Regne Unit, on aquesta mateixa setmana han aconseguit la primera posició dels discs més venuts amb “Blue Weekend”, el disc…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -