28.6 C
Pals
Dissabte, 12 juny 2021
- Publicitat -

The Sey Sisters avancen el seu nou disc amb ‘What is Freedom for you’

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

The Sey Sisters amb ‘What is Freedom for you’ conviden a reflexionar sobre la llibertat i com la viuen en una ciutat aparentment cosmopolita com Barcelona, posant el focus en com les persones migrants i racialitzades viuen la llibertat i la falta d’ella des dels marges, des de la comunitat i la cura, amb el Sindicat Ambulant de Manters de Barcelona, com a referents de la lluita i l’autogestió.

The Sey Sisters creuen en la importància de fer comunitat i xarxa, i el 23 d’octubre, per estrenar el videoclip, faran una acció conjunta amb el Sindicat de venedors ambulants Top Manta, ja que ells són els principals protagonistes d’aquest vídeo. Volen aprofitar que han tingut dies molt difícils amb l’intent de desallotjament de les últimes setmanes per donar-los suport. Serà una acció curta, on ells podran explicar la seva situació actual i com des de fora ens hi podem vincular i ajudar-los.

L’entrada The Sey Sisters avancen el seu nou disc amb ‘What is Freedom for you’ ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Acord de col·laboració entre el Palamós CF i la Fundació Esportiva Palamós

Amb la idea de revitalitzar el futbol base palamosí, el Palamós Club de Futbol i la Fundació Esportiva Palamós volen impulsar un nou projecte esportiu de manera conjunta. Les dues entitats tenen la intenció de fusionar-se i començar una nova etapa que regeneri el futbol formatiu del municipi, dotant-lo dels recursos necessaris per a un desenvolupament comú.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -