15.2 C
Pals
Dimecres, 24 febrer 2021

The Sey Sisters avancen el seu nou disc amb ‘What is Freedom for you’

El més llegit

Comença la vacunació contra la COVID-19 en punts emblemàtics del Baix Empordà

Aquest dimarts s’inicia el procés de vacunació a les persones amb gran dependència i la setmana vinent amb majors de 80 anys. Es vacunarà al Teatre Mundial o a Can Quintana

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Mor el jafrenc Lluís Aldeguer, primer inspector en cap dels Mossos d’Esquadra

L'any 1988, després d'una llarga trajectòria, va ser nomenat coronel. 
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

The Sey Sisters amb ‘What is Freedom for you’ conviden a reflexionar sobre la llibertat i com la viuen en una ciutat aparentment cosmopolita com Barcelona, posant el focus en com les persones migrants i racialitzades viuen la llibertat i la falta d’ella des dels marges, des de la comunitat i la cura, amb el Sindicat Ambulant de Manters de Barcelona, com a referents de la lluita i l’autogestió.

The Sey Sisters creuen en la importància de fer comunitat i xarxa, i el 23 d’octubre, per estrenar el videoclip, faran una acció conjunta amb el Sindicat de venedors ambulants Top Manta, ja que ells són els principals protagonistes d’aquest vídeo. Volen aprofitar que han tingut dies molt difícils amb l’intent de desallotjament de les últimes setmanes per donar-los suport. Serà una acció curta, on ells podran explicar la seva situació actual i com des de fora ens hi podem vincular i ajudar-los.

L’entrada The Sey Sisters avancen el seu nou disc amb ‘What is Freedom for you’ ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Agricultura crea un comitè tècnic per fer front de manera conjunta a la plaga del bernat marbrejat

El Bernat marbrejat s'ha trobat en 163 municipis i es tem que comenci a provocar danys en cultius agrícoles

Altres notícies