19.7 C
Pals
Diumenge, 23 juny 2024
- Publicitat -

Es detecten casos d’enverinament de gats als carrers de la Bisbal

Les substàncies tòxiques utilitzades també poden comportar greus riscos per a la salut humana, sobretot la dels infants més petits.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquests darrers dies s’han detectat diversos casos d’enverinament de gats al carrer. Aquests fets poden ser constitutius d’un delicte tipificat en l’article 336 del Codi Penal i que estableix una pena de presó que pot anar des dels sis mesos als dos anys o amb una multa fins a 30.000 euros.

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà aconsella als ciutadans que convisquin amb gats o gossos extremi les precaucions i evitin que les mascotes mengin aliments de la via pública. Alhora, es demana que s’informi a la Policia Local en cas de trobar quelcom sospitós.

D’altra banda, les substàncies tòxiques utilitzades també poden comportar greus riscos per a la salut humana, sobretot la dels infants més petits.

Cal recordar que el programa CER (capturar, esterilitzar i retornar) s’encarrega d’evitar la superpoblació dels gats a través de la seva esterilització. Un cop deixats en llibertat, se’ls marca una V a l’orella per identificar-los posteriorment.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -