9.1 C
Pals
Divendres, 8 desembre 2023
- Publicitat -

Dos empordanesos creen un joc i un còmic perquè els treballadors estiguin més “contents” a la feina

'Doffinos' mostra a toc d'humor la mecànica de la vida laboral

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dos empordanesos que treballen en multinacionals han crear un joc de cartes i un còmic, el ‘Doffinos’, per fer que els treballadors estiguin més “contents” a la feina. La iniciativa, que s’ha presentat a Barcelona, neix de l’experiència perquè els dos joves, l’Alba Ramírez i en Vicenç Garangou, han treballat en diverses multinacionals de la talla de Nike, Dunkin’ Dònuts o Bimbo. El que proposen no és canviar ni la feina ni el que s’hi fa sinó la forma com es fa creant un ambient “divertit”.

Per això, a través dels personatges del còmic es dona una visió de “l’esbojarrada” vida de l’oficina amb “molt de cafè, molta visibilitat i pocs arguments”. Els personatges tenen forma de domin´, són quadriculats i tenen poca mobilitat, fent una clara analogia als empleats de grans empreses. D’altra banda, ‘Doffinos’ vol oferir una “mirada crítica” a totes les raons que per les quals la gent es pot “frustrar a la feina”. El còmic ja es pot adquirir a Amazon i el joc a través de monodejuegos.shop.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’ajuntament de Torroella i l’EMD de l’Estartit signen el nou conveni

El nou conveni regularà les competències i el règim econòmic-financer entre els dos ens locals al llarg d’aquest mandat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -