17.5 C
Divendres, 29 març 2024

L’Uni aconsegueix una brillant classificació per l’Eurolliga

Aquest dissabte, en partit de Lliga, l'Uni visita la pista del Leganés

Una victòria cuinada a foc lent. Les gironines necessitaven remuntar els 12 punts de desavantatge en l’anada, i el Villeneuve va oposar una gran resistència especialment a la primera part.

Una mostra clara d’això és que l’Uni només guanyava per quatre punts de diferència al descans.

A partir del tercer quart, Fontajau i les locals començarien a aclaparar les franceses progressivament.

En el quart i últim període, un sensacional parcial de 20-6 va acabar de sentenciar l’eliminatòria. 66 a 43 final. Per tant, a l’Uni encara li sobrarien onze punts dels que necessitava.

Després de guanyar la Supercopa, ara es confirma la classificació per l’Eurolliga per quart any consecutiu.

La dinàmica de l’equip fa engrescar i molt l’afició gironina davant d’aquesta temporada, i la propera parada serà aquest dissabte en Lliga a la pista del Leganés.

Les madrilenyes són penúltimes, i l’Uni intentarà continuar amb la seva impecable trajectòria.

(Galeria) 8.000 persones omplen els carrers de Verges per veure el pas de la Dansa de la Mort

Verges ha celebrat l'inici de la Setmana Santa amb la seva emblemàtica Dansa de la Mort, atraient uns 8.000 visitants. Aquest esdeveniment històric, que remunta a l'Edat Mitjana, destaca per la processó de cinc esquelets que ballen, simbolitzant el cicle de la vida i la mort. La tradició busca ser reconeguda com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Amb la participació activa dels residents, la nit s'ha omplert de representacions de la Passió de Crist, culminant amb una processó il·luminada per torxes i reafirmant el seu valor cultural.