10 C
Pals
Dijous, 15 abril 2021
- Publicitat -

Què espera el sector hoteler per aquest cap de setmana llarg al Baix Empordà?

De moment no hi ha gaires reserves hoteleres, però no es pot saber el nombre de persones que aniran a les segones residències.

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Aquest cap de setmana és un dels ponts llargs de l’any i el govern ha previst que aquest dijous hi haurà “una sortida important” de ciutadans. Tot i així, Martí Sabrià, president del Grup Costa Brava Centre, ha dit a Ràdio Capital que hi ha hagut anul·lacions perquè no s’han aixecat les restriccions de mobilitat i que per tant, poca gent té prevista l’entrada aquest dijous.

Tot i així, ha dit que l’activitat hotelera se centrarà la nit de dilluns a dimarts, quan ja està permesa la mobilitat entre municipis.

D’altra banda, Joan Lluís, des de l’Associació d’hotels i càmpings de Begur, ha explicat que degut a les restriccions només hi ha 3 establiments oberts i només un d’ells té una reserva que entra dijous, i també hi ha tres reserves que entren divendres per una o dues nits. Per tant, ha dit, “serà un cap de setmana tranquil“.

Malgrat tot, el que no es pot saber són la quantitat de persones que aniran a les segones residències. Per això des del govern també s’ha demanat que la gent compleixi les mesures allà on vagi.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Terracotta Museu de la Bisbal torna a participar al Dia Internacional de l’Art

Serà aquest proper cap de setmana amb una edició mixta que alternarà actes presencials i virtuals. L'actual situació sanitària obliga a modificar el format del Dia Internacional de l'Art, que malgrat tot es podrà celebrar els propers 16, 17 i 18 d'abril amb la inauguració de dues exposicions al Terracotta Museu.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -