4.6 C
Pals
Dissabte, 28 gener 2023
- Publicitat -

Es tornen a reprendre les obres del nou pavelló de Torroella de Montgrí

Ja és la tercera vegada que es reprenen perquè l’Ajuntament discutia amb l’empresa qui havia de pagar un sobrecost

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Al llarg dels propers dies es reprendran les obres del nou pavelló de Torroella de Montgrí que es van detenir per un sobrecost de la coberta el passat setembre. Aquesta ja serà la tercera vegada que es reprendran i segons va explicar l’alcalde Jordi Colomí, l’empresa va informar que un cop tinguin els materials necessaris per la coberta, les tornaran a començar, tal i com informa el Diari de Girona. Així doncs, l’alcalde espera que puguin estar acabades a l’estiu.

Aquesta coberta s’havia d’adquirir prefabricada però s’havia de fer a mida i es va iniciar una discussió jurídica per veure qui havia de pagar el sobrecost, si l’Ajuntament o l’empresa adjudicatària. Finalment, serà l’adjudicatària qui assumeixi el cost.

Dos mesos després que es comencés a aixecar per primera vegada l’equipament esportiu, l’empresa encarregda va fer concurs de creditors i l’Ajuntament va convocar un nou concurs d’urgència. La construcció es va reprendre el gener del 2019, però el juliol ja es va avançar que no s’acabarien fins a principis de 2020.

Al setembre, es van tornar a aturar altra vegada per l’imprevist del sobresou de la coberta. 

Aquesta construcció consta de 3 fases i la primera és de 3,2 milions d’euros. La segona, amb un pressupost de 2 milions d’ueros, seran nous vestidors i s’adequaran els equipaments. I la tercera, pressupsotada en un milió i mig d’euros, es relligarà el conjunt de la zona amb el nucli urbà i s’adequarà un parc de lleure i esports, unes grades i un escenari. Tal i com informa el diari de Girona, aquest projecte i les seves tres fases s’ha d’allargar fins el 2023.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Globalsessions – 28 gener 2023

1. Becky Hill - Heaven (Radio) 2. VASSY Bingo Players Disco Fries - Pieces (Giiants Remix) 3. Kolidescopes - White Lies...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -