17.5 C
Pals
Dijous, 28 setembre 2023
- Publicitat -

Les escoles i instituts del Baix Empordà reprenen les classes

El Consell Comarcal ha tramitat per primera vegada més beques escolars del 100% que del 70% pel menjador i el desplaçament escolar

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui, dia 6 de setembre, l’alumnat d’infantil, primària i secundària ha tornat a trepitjar les aules i, per tant, s’ha donat el tret de sortida al curs escolar 2023-2024. Aquest és el segon any que comença el quart dia laborable de setembre. D’altra banda, batxillerat i cicles formatius ho faran el dia 12. Altrament, aquest és un curs escolar on els preus continuen a l’alça i, per això, hem parlat amb la consellera d’Ensenyament i Joventut, Nines Rivas Fidalgo.

Des del Consell Comarcal, s’encarreguen de gestionar el menjador escolar i el desplaçament així com els ajuts econòmics individuals d’aquests serveis. Rivas concreta que en la jornada d’avui no hi ha hagut cap incidència greu i s’ha pogut iniciar el curs escolar amb normalitat.

Tot i això, destaca que enguany hi ha hagut un canvi en els criteris de la convocatòria dels ajuts i, per això, han rebut més sol·licituds per obtenir el 100% de subvenció que del 70%, un fet que mai havia passat.

De fet, demà, s’obre un nou termini perquè més famílies es puguin acollir a aquestes beques. D’altra banda, pel que fa al transport escolar l’han demanat al voltant de 1.500 alumnes dins del termini, però de moment ja han rebut 150 fora de temps i, des del Consell, faran el possible perquè aquest alumnat pugui gaudir d’aquest servei.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Fila Indie 3×03 – 27 setembre 2023

TRACKLIST – ESPECIAL HEARTSTOPPER GABRIELLE APLIN – NEVER BE THE SAME FITZ AND THE TANTRUMS – OUT OF MY LEAGUE TEGAN AND...
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -