16.3 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

Escolti’m una cosa…

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Escolti’m una cosa...
Loading
/

Ahir vaig escoltar a un periodista dient que els periodistes no han de fer publicitat de les empreses en els seus articles.  Ell ha construït la seva carrera així.
Ahir vaig escoltar a un líder polític demanant la unitat per aconseguir l’objectiu definitiu comú i ell és el primer obrant la divisió.
Ahir vaig escoltar a un artista mullant-se per una causa i descobreixo que la causa ha fet més per la publicitat de l’artista que no pas ell per la causa.
Ahir vaig escoltar al mateix artista renegant de la causa en privat i criticant-la per tuiter amb un perfil fals.
Ahir vaig escoltar a un empresari predicant a favor d’un territori i si rasques un xic veus que és ell mateix el que fa malbé aquest territori.
Ahir vaig escoltar a un alcalde proclamant tot el que havia fet per el seu poble. No va demanar perdó per les relliscades comeses ni va parlar del seu sou.
Ahir una amiga m’explicava contenta que ja té la baixa permanent per dolor muscular, tot seguit em va publicitar la seva nova botigueta clandestina i de venta il·legal.
Ahir vaig escoltar a un grup productor de vi demanar la transparència i traçabilitat i ells són els primers en enfosquir i fer trampes.
Ahir vaig escoltar a uns quants productors demanar la unió del sector però l’únic que els interessa és la projecció de la seva empresa.
Ahir vaig escoltar a un carnicer predicant a favor de la carn ecològica i de proximitat i ell ven més del 50% de carn industrialitzada i remota.
Ahir vaig escoltar al meu veí esverat cridant a casa foto el que vull. I és el primer de criticar als seus pròxims.
Ahir…
M’he cansat. Ja m’enteneu.
Avui no he escoltat a ningú.
Escoltar em sembla important. Escoltar-te primer per saber a qui pots i cal escoltar després.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios