12.5 C
Pals
Dimecres, 8 desembre 2021
- Publicitat -

Espanya finançarà les obres de recuperació del poblat ibèric d’Ullastret

Preveu invertir 23,5 MEUR en diferents projectes a Catalunya, 2,3 milions dels quals a comarques gironines, on un altre projecte que també sortirà beneficiat són les muralles de la Ciutadella de Roses

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El Ministeri de Transport aportarà 13,3 milions d’euros a projectes de recuperació i posada en valor del patrimoni històric a Catalunya amb càrrec als fons de l’1,5% Cultural. Entre els quals hi ha la recuperació de les muralles del poblat ibèric d’Ullastret, al Baix Empordà.

La Comissió Mixta de l’1,5% Cultural ha elevat aquest dimarts una proposta al ministre de Transports per finançar 25 actuacions en el marc de la convocatòria publicada al gener d’aquest any.

La inversió total prevista a Catalunya s’enfila fins als 23,58 milions d’euros, 2,3 dels quals es destinaran a projectes aprovats a les comarques gironines i que inclouen la recuperació de les muralles del poblat ibèric d’Ullastret, com també la del baluard de la Ciutadella de Roses a l’Alt Empordà.

Ullastret rebrà 1,7 milions d’euros per la restauració de les muralles

A Ullastret, el projecte se centrarà en la restauració de les muralles del poblat. Transports hi aportarà també el 50% del pressupost total de l’actuació, que està valorat en 1,7 milions d’euros.

Mentrestant, a Roses, les inversions permetran adequar les muralles i els fosos de l’entorn del baluard de Sant Andreu de Roses, en el qual Transports aportarà el 50% del pressupost previst que és de 541.6060,36 euros.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’hemeroteca digital de Josep Pla una realitat pel 2022

La Càtedra Josep Pla de la Universitat de Girona en col·laboració amb la Fundació Pla porten mesos treballant en aquesta hemeroteca digital
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -