9 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

Espanya finançarà les obres de recuperació del poblat ibèric d’Ullastret

Preveu invertir 23,5 MEUR en diferents projectes a Catalunya, 2,3 milions dels quals a comarques gironines, on un altre projecte que també sortirà beneficiat són les muralles de la Ciutadella de Roses

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Ministeri de Transport aportarà 13,3 milions d’euros a projectes de recuperació i posada en valor del patrimoni històric a Catalunya amb càrrec als fons de l’1,5% Cultural. Entre els quals hi ha la recuperació de les muralles del poblat ibèric d’Ullastret, al Baix Empordà.

La Comissió Mixta de l’1,5% Cultural ha elevat aquest dimarts una proposta al ministre de Transports per finançar 25 actuacions en el marc de la convocatòria publicada al gener d’aquest any.

La inversió total prevista a Catalunya s’enfila fins als 23,58 milions d’euros, 2,3 dels quals es destinaran a projectes aprovats a les comarques gironines i que inclouen la recuperació de les muralles del poblat ibèric d’Ullastret, com també la del baluard de la Ciutadella de Roses a l’Alt Empordà.

Ullastret rebrà 1,7 milions d’euros per la restauració de les muralles

A Ullastret, el projecte se centrarà en la restauració de les muralles del poblat. Transports hi aportarà també el 50% del pressupost total de l’actuació, que està valorat en 1,7 milions d’euros.

Mentrestant, a Roses, les inversions permetran adequar les muralles i els fosos de l’entorn del baluard de Sant Andreu de Roses, en el qual Transports aportarà el 50% del pressupost previst que és de 541.6060,36 euros.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×17

Avui portem alineació de luxe per saber on som i, sobretot, cap a on anem, gràcies l’Oriol Moliner, que...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -