1.2 C
Pals
Dimarts, 25 gener 2022
- Publicitat -

Estrelles i firmaments

Aquesta darrera setmana era molt especial pel món de la restauració d’Espanya i Portugal.
El dimarts 14 era el dia que s’anunciaven les Estrelles Michelin, aquest distintiu tan preuat pels restaurants perquè els assegura una major demanda i un millor preu.
Els que ens agrada la gastronomia sempre estem pendents de veure si a Catalunya, a les comarques gironines i molt especialment, a l’Empordà cauen noves estrelles que ajudin a reforçar aquesta imatge de destinació gastronòmica de la qual tant presumim.
Però el passat dimarts no només no hi va haver noves estrelles per a l’Empordà sinó que la guia va decidir que li treien la que feia nou anys que lluïa el restaurant Casamar de Llafranc dels germans Quim i Maria Casellas.
A molts, però molt especialment als que per raons professionals i també per gust visitem al llarg de l’any uns quants d’aquests establiments amb l’estrella vermella, ens costava i encara ens costa de creure.
Per a tothom, el Casamar és un exemple d’esforç i compromís, de professionalitat i de bon fer, de bona cuina i de bon servei, d’empatia i d’amabilitat.
L’establiment no ha parat de millorar d’ençà del distintiu: nova i espectacular cuina l’any 2018, reforma i ampliació del menjador, nova vaixella de plats de cortesia, nou equipament de l’equip…
Pocs restaurants amb estrella han fet una aposta tan gran per a la millora constant i per això, ens sentim dolguts per aquesta decisió.
Ens queda saber que el Casamar seguirà omplint el menjador i satisfent les expectatives dels comensals, que la Maria, l’Àlex i l’equip ens seguiran rebent amb un somriure enamoradís i que en Quim ens portarà personalment un plat a taula amb els ulls brillants d’alegria de saber que la seva feina genera felicitat.
Ens queda tenir la certesa que l’Empordà és un espai gastronòmic de primera magnitud on afortunadament, amb més o menys estrelles, es menja molt bé.
Molt bones festes i que vagi de gust.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios