19.5 C
Pals
Diumenge, 17 octubre 2021
- Publicitat -

Estudiants de la UdG realitzen les seves pràctiques al Mas d’en Pinc

Els alumnes van estudiar el paisatge vegetal de la rodalia del Mas d’en Pinc, cartografiant i descrivint la vegetació utilitzant la metodologia dels hàbitats CORINE

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Del 20 al 23 de setembre un grup d’estudiants de quart curs dels graus de Biologia i Ciències Ambientals de la Universitat de Girona (UdG) van realitzar les pràctiques del Mòdul de Gestió de la Biodiversitat a l’Espai Mas d’en Pinc. Les pràctiques van abordar temes com la geobotànica, la gestió de la fauna i flora i l’estudi de comunitats animals al massís de Begur.

Al llarg de les pràctiques els alumnes van estudiar el paisatge vegetal de la rodalia del Mas d’en Pinc, cartografiant i descrivint la vegetació utilitzant la metodologia dels hàbitats CORINE. A més, van conèixer també els hàbitats litorals de Sa Riera i Aiguafreda per tal d’establir el seu interès de conservació. A més, van avaluar i comparar la qualitat de les “masses d’aigua” de les dues cales fent ús de les macroalgues com a bioindicadors (mètode CARLIT).

També van identificar quins factors relacionats amb la geografia, clima, paisatge, impacte humà i historia afecten la diversitat animal de la zona protegida del massís de Begur. I, finalment, van avaluar la variació en la comunitat d’artròpodes terrestres i van analitzar la pressió de depredació per mamífers carnívors en funció de la proximitat a marges antropitzats.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Detenen un home per l’incident mortal a Torrent

L'home detingut per l'accident mortal a la C-66 a l'alçada de Torrent duplicava el límit d'alcohol permès
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -