20.2 C
Pals
Dimarts, 26 octubre 2021
- Publicitat -

Estudien l’impacte de la nàutica recreativa a les Illes Medes i la Costa del Montgrí

L'estudi del Club Nàutic Estartit i l'associació Submon vol saber quin coneixement tenen els socis i usuaris de la zona sobre la Reserva Natural Marina i la posidònia protegida

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El Club Nàutic de l’Estartit, en col·laboració amb l’associació Submon, està duent a terme un estudi per saber quin és l’impacte de la nàutica recreativa a les Illes Medes i la costa del Montgrí. Bàsicament, es vol saber què coneixen usuaris i socis de la zona sobre la Reserva Natural Marina i les espècies protegides que hi viuen.

És un estudi que està previst que acabi a la tardor. Així ho explica el Diari de Girona, que també detalla que està format per dues parts. La primera ja està acabada: l’associació Submon va fer immersions per analitzar la situació de les praderies protegides de la Posidònia.

Ara, aquest agost, ha començat la segona fase de l’estudi. Aquesta consisteix en fer enquestes a patrons d’embarcacions que naveguin o estiguin amarrades a les boies de la costa del Montgrí, amb l’objectiu de saber quin és el seu grau de coneixement sobre el tema i si fan un bon ús de l’àncora i la boia, entre altres. Un cop recollides les respostes, faltarà analitzar-les abans de donar per acabat l’estudi, completament finançat pel Club Nàutic Estartit, l’Associació Llevantina i el Club Nàutic l’Escala.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Presó per al piròman del Montgrí

El jutge de la Bisbal envia el piròman del Montgrí a presó sense fiança
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -